1. bence flash modunda mesaj attığımız youserların nickaltına 'mesajınız var' yazalım. herkes mesaj gelince nick altını kontrol eder sonra da yorum silinir mesajlaşmaya devam edilir.. böylece bi ölçüde gizlilik de mümkün olur. ya da direkt burası kasıyor wp'ye geçelim mi de diyebilirsiniz size kalmış.
  2. o değil de bizim gelen kutularını kim sıfırlamış?

    düzeltme : gelen kutusu boş, tüm mesajlar gelen kutusunda.
    iyiymiş.
  3. bu gelen kutusu ne olmuş böyle ya anlamlandıramadım.gelen mesaja anında cevap verirsem eğer konuşma giden kutusundan devam edebiliyor ama gelen mesaja anında cevap vermezsem (genelde veremem bir süre düşünür takılır öyle yazarım) gelen kutusundan mesaj uçuyor ve tekrar göremiyorum.bunu sadece ben mi yaşıyorum nedir durum..
  4. gelen kutusu mesaj sayısı : 0 görünüyor! mesajlarımı geri istiyorum, lütfen.
  5. gelen kutusunun boş olmasından sorumlu kişi computerguydır. daha fazla bilgi almak için kendisine mesaj atın. gerçi mesajınızı göremeyebilir malum gelen kutusu bozuk.

    bir yazarda sorunun ne olduğu şu şekilde yazmış ama ne kadar doğru bilemiyorum. neyse sorumlu kişiyi biliyoruz artık.
  6. eskiden arada bir güzel mesajlar gelirdi konuşurduk.. artık hiçç.. sözlük ölmüş
  7. üzerine basılınca kendi amacını gerçekleştiremeyen (mesajları göstermeyen) buton. gösteriyorsa da ben göremiyorsam ya ben tam bir körüm, ya mesaj çok küçük geliyor bi yerlere, ya da bir şekilde tasarımda sıkıntı var. şöyle de bir şey oluyor mesaja ulaşamazken: mesaj butonunun üstüne geldiğinizde "youreads.net/mesaj" linkine gideceğiniz görünüyor sol altta chrome'da, ki muhtemelen doğrudur; ve/fakat sonra beni direk anasayfaya, "youreads.net"e yolluyor. arada var bir problem ama çözemedim. mevzuyu ya da çözümünü bilen/anlayan da mesaj atmayıp buraya yazarsa şık olur zira mesajlarımı göremiyorum bahsettiğim üzere...

    cevaptan sonra gelen: clifford clavine teşekkürler. ama mesaj atabilip mesaj görememek biraz eziyet değil mi? diyecek bir şey bulamadım.