1. yazmayi da seviyor, okumayi da, konusmayi da, dinlemeyi de seviyor. kisaca her seyi seven, sevgi dolu bir youser :)
  2. hayın mısın nemesiss, zalım mısın? nereden çıktı şimdi. hayır o kadar konuşuyoruz özelden hiç söylemiyor da bak. şuradan iki trip atayım..

    neyse geri dönmesi için her türlü ikna yöntemini kullanacağım. dönmezse de ne yapalım artık. ben zaten hep iletişimdeyim ama youreads'te de görmek güzel oluyordu kendisini.
  3. "bakmayın olum siz de" dediğim yazardır. herkesin özeli en nihayetinde. sorunun kısa sürede düzeltilmesi dileğiyle.
    jimi
  4. gidişiyle üzen youser. kendisiyle tanıştığım günlerde ben de gitmeyi düşünüyordum. ama onunla tanışınca kalmaya karar verdim. kısa sürede çok iyi bir dost ve sırdaş oldu bana. mutsuzluğun dibini yaşadığım bir günde bana yeniden ayağa kalkma gücü verdi ve hayata döndürdü adeta.

    neyse duygusallaşmayayım. gitmesi derinden üzmüştür.
    jimi
  5. özellikle işime çok yarar uygulamalar ve internet sitelerinden bizi haberdar eden, hiç farketmeden sunum hazırlama özürlü bu insana büyük yardımı dokunmuş süper nadide kişilik.
    mezuniyet törenimde burdan gelip ayrıca bir teşekkür konuşması yapabilirim. o derece bir yardımdan bahsediyorum:)

    kitap yorumlarıysa ayrı hassas ayrı güzeldir.

    ^:selamlar^^:sevgiler^
  6. bugün kendisinin dogum gunu olduguna göre hep birlikte dogum gununu kutlasak geri döner mi acaba dedigim youser-dı. mutlu mutlu yaslarin olsun nemesiss. :)

    youreads'te tanistigima en cok sevindigim insandir ayrica.
  7. aynı mesaj sıkıntısı bende de var. ne zaman mesajlar açıkken tarayıcıyı kapatsam, tekrar girdiğim zaman kendi mesajlarım değil de nemesiss'in mesajları çıkıyor karşıma.