1. çünkü yalnız olmak çok eğlenceliymiş!
  2. bayılıyorum yalnız olmaya ve sessizliği beraberinde getirişine. çoğu zaman istemsizce maruz kaldığınız duruma ya alışırsınız, sevilecek yanlarını ararsınız ya da o durumun içinden çıkmak için çabalarsınız. sonuçları değişkenlik gösterir. sevilmediğim için yalnızdım ve alıştım. kalabalık gruplar gürültülü gelmeye başladı. kendimi ifade etmekte zorlanmama sebep olmasının önüne geçemedim. çok nadir de olsa tahammül edebilirim kalabalığa. yine çok nadir de olsa bazen sıkılıyorum yalnızlıktan, özellikle paylaşacak bir şeylerim olduğunda.
    kısacası önceden yalnızlık bir zorunlulukken artık bir tercih haline geldi benim için. kendimi tanıyorum, kendimi buluyorum zamanla. yalnızlıktan ve sessizlikten hoşlanan biriyim.
  3. çünkü öyle istiyorum.
  4. çünkü insan hep mutluluğu aramaya ve sevgiyi bulmaya çalışır lakin hayat utangaç bir kadın gibidir, sen sadece bakmamaya başladığın zaman soyunur. bunu başardığı zaman insan, yalnızlıktan kurtulup mutlu olmayı başarabilir.
  5. insanları veya insanlarla olan ilişkilerini yeterince ciddiye almadığın veya önemsemediğin için olabilir.haklısın çoğu insan dikkatini onlara vermeye değecek kadar aklı başında değil ancak gel gör ki yapabileceğin bir şey yok
  6. her zaman dürüst olduğum için, kirli düzene haykırdığım için yalnızım..
  7. yalnızım çünkü ilk çocukluk yıllarımda annem ve babam çalıştığı ve bana bakacak kimse olmadığı için evde tv karşısında yalnız kaldım. bu benim karakterimi şekillendirdi.
  8. zaten hep yalnız olduğumu bildiğim için.
    kendimi kandırmanın alemi yok.
  9. işten dolayı sanırım şu andaki yalnızlığım.
    işte o kadar vakit geçiriyorum ki sosyal olabilmek için biraz dinlenmem gerekiyor.
    dinlenmem bittiğinde iş yeniden başlıyor.
    böyle bir döngüye düştüm..
  10. öncelikle kimseyi beğenmiyorum. sonrasında hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum. asıl mevzum ise, yalana tahammül edemiyorum.
    şimdi onlar düşünsün.
    ozumm