1. yakın zamanda kendisine 500 bin zam gelecek olan meret. yeni parayla ne diyorsunuz siz gençler 50 kuruş mu ?
  2. sigara kullanmak dünyadaki en saçma ikinci davranıştır. birinci davranış ise sigaranın güzel bir şey olduğunu savunmaktır.
  3. otobüs durağında ve kafelerde içenlerden nefret ediyorum. yoksa umrumda değilsiniz beybiler.
  4. bırakanların çokça söylediği ,"yemegin tadını alıyorum ya" ve ya " daha iyi uyuyorum", "yeminle kokuyu daha iyi alıyorum" gibi goygoylara sebebiyet veren madde.
    bende bıraktım hiçbiiri olmuyor. hatta makarasını yapıyorum sıksık.
  5. doktor şükrü bey tarafından 1933 yılında yazılan sıhhî öğütler adlı sağlık kitabında, günde 2 dal sigara içmenin sağlığa faydalı olduğu bilgisini öğrenmemden mütevellit günde birkaç dal tüketmeye başladım. sigara içmek insanın ruhuna hitap eden mükemmel bir eylem. hele ağızdan çıkan dumanın havayla buluşması, o mükemmel dans... yine canım çekti be, herkese öneririm.
  6. neden akciğer kanseri oldum?
  7. nefret ettiğim zararlı madde içeren içecek
  8. umarım yakında açık alanda da yasaklanır hatta satışı da yasaklansın içenler aslında çok umrumda değil bi iki kişi dışında ama kokusu üstüme sinince kendimden tiksiniyorum. bu hükümetin tek doğru işi sigara yasağı oldu.
    wtf
  9. bazen dert ortağı,bazen neşenin yandaşı,içkinin,kahve ve çayın olmazsa olmazı.,yemek sonrasının vazgeçilmezi.
    zararlı olmadığını savunacak kadar aptal değilim,ama ne zaman sigara hakkında sigara içmeyenlerin yazdıklarını okusam ardı ardına bir kaç tane içme isteği uyanıyor içimde artan asabiyetle birlikte.üstelik çok demokrat,karşısındaki insana saygılı geçinen bazılarının benim sigara içme hakkımı kendilerince yerden yere vurmaya çalıştıklarını gördükçe sinir katsayım da içme arzum da tavan yapıyor.
    sigara içmeyenlerin yazdıkları konusunda özellikle "zararlı madde her yerde yasaklansın" goy goyculuğunu kendine iş edinmiş iktidar yalakalarına,kendini ilerici,aydın,demokrat,başka insanların her türlü fikrine saygılı diye niteleyip sigara yasaklarına "aa çok zararlı madde,yasaklansın" diye trip yapıp kendiyle çelişip goygoycuların peşine takılanlara ,sigara içen insanlarında sigara içmeyen insanlar kadar bu ülkedeki her hakka sahip olduğunu anlayamayacak kadar mercimek beyinlilere bir şeyler yazmak istemiyorum.yazarsam kitap çıkar ortaya.
    evet sigaranın başta kanser olmak üzere bin bir türlü zararı var,
    evet koku yapıyor,
    evet içilen mekandaki diğer insanları da etkiliyor.
    evet dünyadaki saçma şeylerden biri de sigara içmek
    her şeye rağmen ben bu sigara denen şeye hastayım kardeşim,doktor bırakmalısın demesine rağmen bırakmayı hiç düşünmediğim,bunları yazarken hala zevkle tüttürdüğüm şey.
  10. insan parasını nasıl havaya üfler anlamış değilim