1. fahrenheit: isim fahri.. doğal olarak mühendislik okuyor (ya da okumuş...yok..hala öğrenci) siyah kemik gözlüklü... kıvırcık bonus saçlı... suratında bazen yanaklarda sivilce var bir iki tane ... hafif tombul..


    not: birazdan birisi dayanamayıp buraya "geldi yine tipini..." karikatürünü bkz.liyecek diye korkuyorum

    edit: "bonus" sözcüğüne "bonosu" yazan bir telefondan girilen bu yazının kaçınılmaz düzenlemesi...bak bir iki satır altında da "liye çek " diye t9 müdahalesi olmuş... bono...çek. .. kıymetli evrak hukuku dersi mübarek..
  2. kasikli voyvoda sinirlendiği birine karşı kaşıkla ölüm tehdit edecek kadar saf bi yüz hafif tombul kısa boylu kişilik.
  3. gömlek giyip kolları sıvayan sol kolda saati olan kıvırcık saçlı zayıf bilgisayar kurdu.
  4. merhabanalan orta boylu kumral tenli zayıf tshirt giymeyi seviyor ikizler burcu :)
  5. kamikame.hinzir ve cevrenin aranan sakaci insani
  6. rad-diculous: siyah saçlı, - ama çok koyu değil- beyaz tenli, 175 boylarında, kirli sakallı, 65 kilo, düşük omuzlu; ortamın komik çocuğu. kemik gözlük kullanıyor olabilir bilemedim.
  7. dekatlon: 1.78, 66 kg, bugday ten, köse, bacak kaslari saglam, hizli, saclar acik renk, tisort giyiyor genelde, kulaklikla dolasir, ince kaşlar, keskin çene

    veya ingilizcesi kotu sporla ilgilenmeye calisan uni. ogrencisi
  8. is cikarma basimiza: boy 1.75, kumral, hafif fazla kilosu olan, sıkıntıya gelemeyen bi arkadaş.
  9. siyasi anketlere ilgi duyan biri olarak ilginç gelen başlık..nasıl yapıyorduk.bir önceki yorum sahibinin hakkında fikir mi yürütüyorduk. umarım doğru anlamışım..
    horizon17 ; günlük giyimi seven,ama işi dolayısıyla resmi giyinmek zorunda, orta boyda biri gibi gibi geldi bana..
  10. okuryazamaz: tişört pantolon kombini yapan