1. kaliteli müzik, saf ve göz yormayan tasarım, uygulama almaya değer.
  2. müzik zevkimi benden daha iyi bilen program. haftalık keşifler listesindeki 10 şarkıdan 7-8'ini kaydediyorum çoğunlukla. ayrıca müziklerin ses kalitesi ve programın tasarımı da çok iyi.
  3. son 1 yıldır premium kullandığım ve fazlasıyla memnum olduğum program. sadece haftalık keşif için premium kullanılır.
  4. üşengeç ben ve benim gibiler için mükemmel ötesi bir program. fi tarihinde, 3gs zamanında youtube sadece ses olarak, ekran kilidi kapalı dinlenebiliyordu, çevrimdışı bile. ama reklam reklam derken bu pazarı başkalarına hediye ettiler adeta.
  5. ayda sadece 10 liraya sınırsız müzik sunan program. bir aydaki diğer harcamaları düşününce sadece 10 tl'ye bu hizmet oldukça güzel.
  6. filmini korsan, kitabını korsan almaya alışmış güzide halkımızı aylık 10 lira verdiği için neredeyse göbek attıracak kıvama getirmiş müzik dinleme programı.

    nâm-ı diğer: spoofity
  7. malum ortamlarda crackli yani ücretsiz şarkı değiştirmeye izin veren sürümü bulunabilir.yalnız çevrimdışı dinle özelliği bulunmuyor.
  8. müzik zevkinizi sizden iyi bilen bir program değildir. -en azından benim için- bu kanıya düşülmesinin sebebi müzik kültürünüzün dar kapsamlı olmasıyla alakalı.

    bana önerdiği haftalık keşifler listesindeki en az 7-8 eserin benim bildiğim fakat listemde olmayan eserler olmasından mütevellit keşif konusunda lastfm eline su dökemeyeceğini düsündüğüm program.
  9. vodafone red sayesinde ücretsiz spotify premium üyesi olduğum ve kampanya biterse her ay 10 lira vererek devam edeceğim müzik şeysi.
  10. son zamanlarda çok fazla yabancı müzk dinlememe rağmen haftalık keşifte ısrarla türkçe müzikleri dinleten program.