1. savunanların aksine teröristlerdir.

    rakibin seni yenmemiş, tam anlamıyla sikmiş.

    rakibi alkışlayıp kendi takımını eleştirmen gerekirken her zaman olduğu gibi olay çıkartıyorsun.

    artık bundan sonraki aşama rakibin kafasına sıkmak olacak. küme düşürülmek ya da 20 maç seyircisiz oynama gibi bir ceza için ne bekleniyor anlama mümkün değil.
  2. trabzonspor taraftarlarının şaşırtmadığı hareketlerdir. bomba atmak, mermi sıkmak, bıçak fırlatmak gibi davranışların herhangi birisi avrupa da olması halinde nefes alamayacak olanların hala stada alınması ve ligde bırakılmasına şahit oluyoruz.

    ek olarak: şu trabzonspora her halükarda maç oynatmayarak ezmemiz (bkz: seksten daha zevkli şeyler) den birisidir benim için.
  3. çatır çatır bastık! (bkz: ohhh yeaaa!)

    ts'nin ligden ihracı; eğer olmazsa an az 1 sezon seyircisiz oynama cezası alması lazım. geçen sene de otobüse saldırdılar ve failler bulunamadı tuhaf bir şekilde. bu yobazlar illa ki cinayete varan bir suç işlemeden durmayacaktır. iş işten geçmeden önlem alınması lazım.

    zulfiyare dokundu editi: siz bu kafayla comar olmayi hakediyorsunuz. yaziklar olsun! zülfiyare'de ilk 4'e girmişim, sağolun.

    anlamak istemediğiniz bazı gerçekleri kısaca size hatırlatayım. yeni türkiye projesinin sportif ayaklarından birisi de, halkının geneli cehalet ve işsizlikten kırılan amaçsız trabzonspor üzerine kuruluydu. bu dün çöktü. osmanlı ocakları gibi provokatif, akp yalayıcısı bir teşkilat yine trabzon'da kuruldu. devletin envanterine kayıtlı silah miktarından sonra n fazla silah yine devle kayıtlarına göre bu şehirde. tribünlerinin köy köy, mahalle mahalle, aile aile olarak ayrıştığı bir taraftar grubu var; aralarında husumet, ve kin var. dolayısıyla sportif başarı asla gelemeyecektir.

    bu terörün müsebbibi yine aşırı cahil trabzon halkıdır. sporculara uygulanan baskıyı ben düşünemiyorum. hayatta dikiş tutturamamış, aşırı fosfor yüklenmesinden beyin fonksiyonları hasar görmüş ve tutunacak dal olarak sadece futbolu gören bu teröristler; evet teröristler; çünkü başka bir anadolu takımı yapsa aynı şiddeti, terörist yaftası yapıştıracak olan yine bu sözde milliyetçiler yuvası trabzon olacağı için; bu şehrin spor takımının asla bir özkan sümer dönemindeki parlak günlerini göremeyeceklerdir.

    benim anlayışıma göre küme düşürülmelidir. en ağır para cezasına çarptırılmalıdır.

    fenerbahçe bunlara ağır geliyor. tayyip mitingi buradaki çükümün hümanistleri gibi, tarbzonun terörist taraftarına yakışır.