1. temmuz ayının kitap anketi aşağıdadır efenim. oylama ayın 6sında gece yarısı sona erecektir. lütfen yalnızca bir kitap için oy kullanınız. oylarını facebook grubu üzerinden kullanamayan arkadaşlarımız site ya da whatsapp üzerinden bana ulaştırabilirler. bu arada Bulgakov'un Usta ile Margarita kitabı için yorumlarınızı oldukça merak ediyorum. görüşmek üzere, sevgiler.

    dostoyevski'nin hatıraları - Anna Grigoriyevna Dostoyevski (@meyziyade)

    herkes herkesle dostmuş gibi - Barış Bıçakçı

    cehenneme övgü - Gündüz Vassaf (@mitoz mayoz)
  2. sıcak ama çok sıcak bu pazar gününden hepinize merhabalar. anket biraz geç oldu ama oldu çok şükür. herkesin yalnızca bir kitap için oy kullanmasını ve anketimizin ayın sekizinde gece yarısı sona ereceğini hatırlatır ve hepinize serinlikler dilerim efenim. facebook anketi üzerinden oy kullanamayan youserlar seçimlerini mesaj olarak bana bildirebilir.sevgiler.

    komünist manifesto - Karl Marx (@otlu peynirli)

    tehlikeli oyunlar - Oğuz Atay (@president)

    cesur yeni dünya - Aldous Huxley (@rosa)
  3. eylül ayının kitap anketi aşağıdadır. oylama ayın 15'inde gece yarısı sona erecektir. lütfen yalnızca bir kitap için oy kullanınız. oylarını facebook grubu üzerinden kullanamayanlar bana ulaşarak oylarını kullanabilirler.

    veba / albert camus (@yakgul)

    bozkırkurdu / hermann hesse (@tukenmezkalem)

    ağrıdağı efsanesi / yaşar kemal (@yeni1hayat)
  4. dün bitirdim.

    kitabın sonunda uzun bir boşluk sonrası gilead düzeni ortadan kalkmış ve bir üniversitede yapılan sempozyumda roman boyunca okuduğumuz metnin ses kaydı olarak kasede kaydedilerek (kahramanımız tarafından) geleceğe ulaşması sonucu yapılan inceleme ve değerlendirmeler var.
  5. Bilmem kaçıncı geleneksel youreads eş zamanlı kitap okumalarını açmış bulunmaktayız. Şuradan kitap yorumuma ulaşabilirsiniz. İki kişi olduğumuz için pek bir sakin geçiyor. Daha önce okuyanlarla da kitabı konuşmak isterim açıkçası. On beş gün dolmadı okumaya da başlayabilirsiniz.
    sezgi