1. hiç kendinizden fazla sevdiğiniz biri oldu mu?
    benim oldu.

    hiç umudunuz olmamasına rağmen yıllar yıllar geçse bile aklınıza geldiğinde "biz beraber çok iyi olurduk" diye düşündüğünüz biri oldu mu?
    benim oldu.

    hayatınızda hiç; son görüşmenizin üstünden yıllar geçmesine rağmen yüzünün her detayını hatırlayabilecek kadar unutulmaz olan biri oldu mu?
    benim oldu.

    yıllar sonra rüyanızda gördüğünüzde içinizin yanmasına, hayatınızın tepetaklak olmasına sebebiyet veren biri oldu mu?
    benim oldu.

    umarım sorduğum sorulara cevabınız "olmadı" olmuştur. çünkü olunca insanın canı çok yanıyor, yıllar geçse bile en ufak hatırada için için yanıyorsunuz.

    amirimden alıntılıyorum : "unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnuyla kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmışın. sonra unuttuğunu unuturmuşun. ben unutmak istiyom la. her gün ne zaman unutucam diye soruyom ben kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net! unutamıyom ben."
  2. son zamanlarda su ulkeden kurtulamayacakmisim gibi hissediyorum, icimi karamsarlik kapliyor.
  3. bi' şey anladım. aslında hiçbir bok yaşamıyoruz. cidden yaşamıyoruz.

    kendime not olsun: bi daha hayattan şikayet edeceğin zaman dön ve kanser tedavisi gören çocuklara bak. bak, sonra da kes sesini ve yaşamaya(!) devam et.
  4. çok iyi arkadaşlarım var. cidden hepsi iyi.

    ulan aranızdan birinin de kötü alışkanlığı olsun, yoldan çıkarsın beni çok sıkılıyorum ya :(
  5. bu sene not ortalamamı yükseltmek için derslerde kasmam gerek, lys zamanında olduğu gibi şu an içimden çok ders çalışmak geliyor ama milletin inek laflarını duymamak için çalışmıyorum.

    o zaman da millet inek demesin diye çalışmamıştım yeditepeye kaldık anasını satayım :(
  6. kimseye söylemeyin de; arada bi izmirli taylan-gamzeli yarim açıp oynayasım geliyor. ulan bu romanlar ne garip insanlar ya. gamsız baykuş gibiler adamlar...
  7. yaklaşık 3 saat fm'de manuya karşı kazanmaya çalıştım. olmadı, bende yeni menajer ekleyip öyle kazandım. pişman değilim :(
  8. can bonomo'nun yeni albümü dijital ortamlarda çıktı.

    2 metre at kadar adam, ufak bir fangirl gibi heyecanlandım şimdi. niye böyle oldu ki?
  9. geceleri canım sıkılırsa eski sevgilimle mesajlaşmalarımızı okuyorum, çok komik şeyler çıkabiliyor :d
  10. yazın doğmuş olmaktan nefret ediyorum. doğum günümün mesajla kutlanmasından nefret ediyorum..