1. gride kalmak için seçtiğim nicktir.

    "bütün renkler aynı hızla kirleniyordu birinciliği beyaza verdiler"

    beyaz: masumiyeti, temizliği simgelese, esası masum olsa da hemen kirletilebilen, kir gösteren, kiri çıkarmak için en çok kendini üzen.

    gargamel: idinin güdüsünde, şirinlerin yapmacıklığına, o her şey çok güzelmiş tavırlarına karşı durabilen hayvansever kötü adam ama içi kapkara değil. hayvansever ise konuşulursa iyi olmaya ikna edilebilir gibi.
  2. kendi içine yapmaya çabaladığı yolculuktan sebep, tamamen "yönelme halinden" esinlenmiştir youser.
  3. "bir görsem geçtiğini
    elvira kapısı'ndan
    öğrensem de adını
    koyversem gözyaşlarımı"
    lorca tabi.
  4. küçükken (3 yıl önce) hep bilgisayar oyunları yapmak isterdim. yapardım. ama kendime bir marka bulmalıydım ! genelde hep mario,bomberman tarzı oyunlar oynadığım için nintendo şirketine özenmişimdir :) adımda önder :) önder + nintendo = öntendo ve patladı gitti yazıklar olsun kaldık işte nicksiz...
  5. lisede tek karadenizli olduğum için ismimden çok duyduğum 'laz' lakabı. evrimleşerek bugünkü halini almıştır. komiktir hala tüm karadenizlileri laz zanneden insanlar var.
    !---- spoiler ----!

    türk dediler, kürt dediler,laz dediler,romaaaaan dedileeeeer.

    !---- spoiler ----!
  6. coldplay'in viva la vida'sından esinlenerek uyarladığım esprikli nickim. insanın böylesine güzel bir coldplay şarkısını türk usulü kelime oyununa çevirmesi de tuhaf açıkçası. yine de siz şarkıyı sevmeye devam edin.
  7. 14-15 yaşlarından beri yani yaklaşık 15 senedir kullandığım takma addır.

    o dönem her fantastik kurgu sevdalısı genç gibi kendi küçük öykülerimizi yazar, ana karakterleri sanki kendimizmiş gibi hayal ederdik. o dönem yazdığım öykülerdeki ana karakterin adıydı. tam adı da regulus misericord'dur hatta. regulus, aslan takım yıldızının ana yıldızı. hani soyadla, burçla uyumlu diye hoşuma gitmişti. misericord ise orta çağda ötenazi maksatlı kullanılan zehirli bir hançer.

    regulus ismi, daha sonra rowling tarafından bir harry potter karaterine isim olarak verilince (neyse ki sağlam bir karaktere) sağda solda çok arttı. bu kullanıcı adı alınmış mesajları çoğalınca misericord'u da kullanmaya başladım.

    ama böyle taze platformlarda kapılmadan regulus'u almaya hala özen gösteriyorum. bunca yıldır o da bir ismim gibi oldu.
  8. ulan youreadsa paldır küldür kayıt oldugum icin o anlik bi ruh haliyle nick degil de isim girmisim nickim atsız sipahidir diger sozluklerde degistirilemediginden boyle kaldi
  9. dünya bir toz bulutuydu muhalif yapıma uygun bir nick bulayım dedim o gün bugündür antagonistimdir