1. agar.io da avrupa serverında 1. olmam. her ne kadar belki yüzlerce avrupa serverından birinde birinci olmuş olsam da "avrupa şampiyonu oldum" demesi çok keyifliydi.
    kimse bu tür başarılarla övünebilecek kadar umutsuzluğa düşmesin arkadaş.
  2. dikkat çekmek adına yerli yersiz trollük yapmadım mutluyum gururluyum. genç nesillere de öneririm. kendiniz olun inanın ki daha çok ilgi çekersiniz
  3. 5 esyayi ayni anda tasiyabiliyorum sirt cantasini sirtima, bilgisayar cantami omzumdan capraz asiyorum sonra bir bavulun uzerine bi baska bavulu koyuyorum bir kolumla iki bavulu diger kolumla da diger bavulu surukluyorum
    olmasi gereken detaylar: iki eldeki bavulun ayni boyda olmasi, saglam omurga, gerekli motivasyon.
  4. gözlerimin çok iyi görmesi. başarıdan sayılır mı bilmem ama büyük bir konferans salonunda en arkaya otursam bile ekrandaki oldukça küçük bir yazıyı rahatça okuyabilirim.
    işin komik tarafı bugüne kadarki arkadaş gruplarımda herkesin görme bozukluğu olması ve benim uzaktan küçük yazıları rahatça ve havalı bi şekilde okuyabilmem ile bana legolasmışım gibi hayranlıkla bakmaları, çiçekler, konfetiler falan...
  5. geçenlerde, uzun süredir konuşmayan ve gülmeyen çok mutsuz bir çocukla iletişim kurmayı başarmış ve onu gülümsetmiştim. hatta bir kaç gün sonra gerçekten mutlu olduğunu hissettiğim bir paylaşımımız da olmuştu. bilmiyorum başarı sayılır mı ama benim için çok güzel ve mutlu bir andı. zaten başka da bir başarım yok. ama çocukları gülümsetmek çok güzel.
  6. 6. sınıf türkçe dersinde öğretmenimiz her gün kompozisyon ödevi verir, derslerde bunları okutur sonra da kapalı oylama sistemiyle en iyi kompozisyon yazanı seçer ona +5 puan verirdi. şayet oylamadan çıkan kişiyle onun en beğendiği kişi farklıysa iki öğrenci de +5 puan alırdı. o 5 puanlar toplanıp 100 olduğunda ise sözlü notumuz olurdu. eğer 100 puan toplanamazsa ders yılı bitimine kadar ne kadar topladıysanız o sözlü notunuz olurdu.

    sınıfımız 30 kişiydi. hepimiz sırayla okuduk. sıra bana gelince 'ben okumasam öğretmenim? yazdım ama hiç beğenmedim. yenisini yazmaya ise vaktim olmadı. okumak istemiyorum.' dedim. öğretmen ise ısrarla bana yazımı okuttu. sonra oylama başladı. hepimiz küçük kağıtlara birinin ismini yazıp verdik öğretmen sınıf başkanıyla saydı. sonuç 29-1'di ve ben kazanmıştım. sınıfın ortasında 'nasıl yani herkes mi bana oy verdi?' diye dolu ve şaşkın gözlerle arkadaşlarıma bakıyordum. onlar ise bana oy vermeyeni bulduklarında öldürecek gibi sorgulayan gözlerle birbirlerine bakıyorlardı. ben ise zeynep adında siyah saçlı gamzeli bir kız arkadaşıma oy vermiştim. o gün sınıfımın tamamı tarafından ilk defa sevildiğimi, değerli olduğumu hissetmiş, evde akşama kadar mutluluktan ağlamıştım.

    hala aklıma gelince gözlerim dolar.
  7. eşim bir iki aydır denememize rağmen hamile kalamamasını benim sigara kullanmama bağlıyor ve kesin senin sperm sayın azdır falan diyordu. bir şekilde kendimi sperm testi odasında buldum. hatırlamak bile utanç verici, rezilliğin bini bin para. test sonuçları geldiğinde ise doktorun "buralarda senin gibi erkeğe az rastlanıyor yürü be koçum" demesi benim kıytırık başarım işte. sigara kötü birşey evet ama bırakmak için hazır hissetmiyorum hiç. sonuç olarak 2 aylık sağlıklı bir kızımız var.
  8. - ağzımdan baloncuk çıkartıyorum baya uçan baloncuklar çocuklar çıldırıyor ^:swh^
    - ilkokul birinci sınıfta takdirname belgesi aldım o zamanlar birinci sınıfta belge verilmezken almam hafiften tamponumu kaldırmıştı.
    - bir dakika içinde 20 şınav 8 barfiks yaptım barfiks yarısı nizami ama bunu bir daha deneme yapacağım gelişme olabilir. ^:bugünde anket doldurduk elhamdülillah ^
  9. ilkokul üçüncü sınıfta 23 nisan ve çocuk konulu resim yarışması vardı,ilçede üçüncü olmuşum.23 nisan günü stadyumdaydık ödüller veriliyor,programın bitişine yaklaşılıyor,beklerken adım söylendi ve ben adımın söylendiğini duydum ama yanlış duymuşumdur diye önemsememekten kendimi alamadım,ödülü ablam getirmişti benim ödül yerine gelmediğimi görünce.
    ödül:bir adet yazım kılavuzu ve atasözler ve deyimler sözlüğü.
  10. banyoda giydiğim terlik islak degildi.