1. küfrü günlük hayatta çok kullanan birisi olarak burada küfür yazmaktan utanıyorum. ha ayrıca küfür yazacak tek başlığada rastlamadım. yazarlarımızın hepsi beyefendi, hanımefendi maşallah. böyle devam ederiz umarım.
    rvp
  2. küfrederek daha fazla kelime kullanıldığını sanan abileri göstermiştir bize.^:swh^

    şaka bir yana başlıkta da dediği gibi "küfürbaz olmamak" bir kaç küfür küfürbaz yapmaz sanırım, rahat olalım yani sınırları aşmadıkça.
  3. küfür, fikirleri beyan ederken kullanılan bir tercih nesnesidir.tercih diyorum çünkü insan isterse fikirlerini beyan ederken küfrü tercih etmeyebilir.

    siz hiç bir kuyumcunun "altın var altına gel" diye bağırdığını duydunuz mu? değerli malı olan bağırmaz, küfür etmez.bağırmak küfür etmek değersiz malı satma uğraşıdır.

    küfür bir kişisel tatmin aracıdır ve sadece basit fikirlileri tatmin edebilir.

    hayatımın her döneminde bırakın küfür etmeyi sesini yükseltenlerden bile uzak durmayı tercih ettim.

    dediğim gibi, kaliteli bir fikir veya düşünce küfre ihtiyaç duymaz.
  4. öyle bir ortam var ki; sergilerle müzelerle alakam olmadığı halde "arkadaşlar bir gezi düzenleyelim buralara, herşeyi ben ayarlarım diyesim" geliyor. bunun dışında @ben adlı üye, yazım hatalarımı düzeltiyor "aslında o öyle değil, böyle olmalıydı" diyerekten. ona teşekkür ediyorum tekrar buradan, ne kadar güzel bir şey yapıyor. tüm bunların dışında o kadar kitap, müzik, film keşfettim ki; siz varolun güzel insanlar. böyle bir yerde değil küfür etmek, trollemek bile ayıptır be.
  5. kız arkadaşlarım ile konuşurken küfür, argo içeren kelimeler kullanmamaya özellikle dikkat eden biriyim. youreads şuan benim için sevilen, hoş vakit geçirilen bir kız arkadaş; bu yüzden küfürlü şeyler yazmamaya özellikle dikkat ediyorum.
  6. küfür sıfattır, fiildir, sıfat fiildir. samimiyetin ötesinde dilin önemli bir ögesidir. koduğumun yerinde hakkıyla yapamayacaksam eleştirimi ne anlamı kalır söz sahibi olmanın. bu demek değil saat başı sapık fantezilerinizi buraya yazın, adam gibi tartışmak yerine başlıkların altında küfürleşin. biz sadece sözlük bi amk sözcüğünü çok görmesin bize diyoruz. ortaya söylüyoruz zaten kimseye koymak gibi amacımız yok.
    not: sözlükteki rütbeli canımız feministlerimiz için de eril olmayan küfürler bulmaya çalışacağım, gerekirse yaratacağım ulan. yine de bizim küfürleri diledikleri gibi kullanabilirler.

    edit: küfür insanın ve dilin bir parçasıdır efendim. her şeyden öte bir gerçekliktir ve ahlaksızlık olarak anılmak için fazla zararsız. nice edebiyatçılar kullanır küfrü. bunun en önemli sebebi bizim ruh halimizi yansıtmasıdır.
  7. küfretmenin lükse kaçmasından kaynaklanıyor. malum buranın da belli başlı bi gideri var şimdi.

    herkes 5 kelimede ifade edeceği cümleyi küfrederek 7 kelimede ifade ederse nolur? sunucu israf olur.
    abi
  8. ben küfürbaz bir insanım, yukarıdaki arkadaş çok doğru söylemiş. küfür deşarjdır. en azından benim için bu böyle günlük hayatta modumuz düşer, alçalır, küfür bu noktada benim için motivasyonu korumaktır. rahatlamaktır, uzaklaştırmak ve uzaklaşmaktır.

    fakat burada, bilgilenmek adına bulunulan bir ortamda, farklı şeyler öğreneyim, farklı bakış açıları kazanayım, gelişeyim, bileyim, kocaman olayım diyerek bulunduğumuzdan ve bu kaygıya da çözüm bulabildiğimizden ötürü küfretme gereksinimi duymuyoruz galiba.
    kuz
  9. küfür var aslında ve maalesef eril dilde, seksist bir şekilde. az da olsa. herkesi, kendim de dahil bu alışkanlıktan vazgeçmeye davet ediyorum.
  10. burada okuyup yazmak, babamla karşılıklı sohbet ediyormuşum gibi geldi bana.malum bazı mecralar samimi arkadaş ortamına dönmüş durumda.
    hep böyle kalması dileğiyle.