1. saçma sapan bir olay umrumda mı kesinlikle değil olay benim düşüncemi paylaşmam ve kendimi iyi hissetmem. bazen neyinin dokunduğunu anlamıyorum ama cidden merak ediyorum.
    wtf
  2. ben her entryimin üzerine 12 bilim adamı 4 sanatçı 2 filozof ve 6 psikologdan oluşan kurulumla saatlerce kafa patlatıyorum ve bir bakıyorum biri zülfiyare dokunmuş. orada bir entryimi gördüğümde duşa girip ağlıyorum, sevdiklerim, dostlarım geliyor soruyor bana hayırdır neyin var, onlara bu durumu anlatamıyorum boğazımda düğümleniyor. bu kadar mı nefret ediyor insanlar benden? bu kadar mı sevilmeye değmeyen beğenilmeyen biriyim? bunca çaba bunca emek bunu görmek için mi? neden bu dünya hep karanlık öyküler anlatıyor bana? herkes iki yüzlü herkesten nefret ediyorum
  3. insanları kırıp dökerseniz, aldığınız uyarılara rağmen yanlış tavırlarınızda diretirseniz önyargı oluşması kaçınılmaz olur. ondan sonra düzgün bir şey yazsanız bile eksilenmek kaçınılmaz olur. bu yüzden az çok anlam ifade ettiğini düşündüğüm bir liste.
  4. kendimi eleştirmem de ufaktan dokunmuş sanırım.ben bunu yok cancağızım ya sen hiç öyle biri değilsin olarak algılıyorum.
    teşekkür ederim ^^
  5. zülfiyare dokunmak iyidir iyi.. bırak dokunsun birilerine.. sonuçta bu seviyeli platforma, en seviyeli haller ile başlık altı giriler yazılıyor. buna rağmen çoğunluğa uymazsan zaten dokundurmuş oluyorsun..

    zülfiyare dokunduğu için üzülen arkadaşları şunlara bakmaya davet ediyorum.. çok da sallamasınlar yani.. :)

    bak tam eksilik
    hayatını kadınlara borçlu olduğunu da unutarak hem de
    ben şaşırmıyorum, üzülmeyin be abiler.. :)
  6. "arada bir zülfiyare dokunduk,
    tam yerine rast geldi manzara koyduk."
  7. abi
  8. youser'ların ağlama duvarı ihtiyacını ortaya koymuştur. ulan elin adamı yorumuma eksi verdiyse bu onu bağlar, beni bağlamaz ki.

    beni bağlayacak olan şey tutunacağım tavırdır. tutunacağım tavırı belirleyecek olan kıstas ise eksi oyu bir başkasının vermiş olduğu değil, sadece eksi oyun verilmiş olmasıdır.

    bilincin alçaklıklarına boyun eğmeyin. her kararı bilinç "verir" fakat bu onun kötü kararlar "almayacağı" anlamına gelmez. o yüzden karar almayın, karar verin.^::))^
  9. (bkz: cri du chat sendromu) başlığına yazdığım yorumun birinin zülfiyarine dokunmasına ile çağ atlattığım kategori.

    yoruma bakıyorum, tek satırlık bakınız var. o da hastalığın türkçe ismine yönlendiriyor. neye göre eksi verdi, ne yaptı diye derin derin düşündüm.

    bulamadım.

    yok artık editi: az önce birisi hem bu yoruma hem de bahsi geçen başlıktaki yoruma eksiyi basmış. bu lelouch size ne etti?
  10. bu sıralar özellikle muhafazakar cepheyi (ifadeyi yumuşattım) eleştirdiğim yorumlarımı buraya gönderen bir tim oluşmuş. bakıp bakıp gülüyorum. en beğenilenlere girsem bu kadar hoşuma gitmezdi.^:swh^