• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. ikinci bölümü yayınlanmıştır dün gece itibariyle.

    sıradışı konusu var ve benim gibi düşünenler zaten bu yüzden izliyorlar bu diziyi. takdir edilesi yönleri kesinlikle var 'yeni türkiye' dedikleri şeyin içerisinde heleki böyle bir dizinin kabul görmesi kolay değil.

    ama benim de söylemek istediğim bir kaç birşey var,

    !---- spoiler ----!

    ikinci bölümde ilk bölümde flu kalan alanların bir çoğu netleşmiş gibi duruyor. ama soruşturmanın sırasında bir ara sude'yi bulmak istiyordu sevgili doktorumuz ama psikolog asistanı maşallah bir kerede kadının evi bulması bana çok mantıksız geldi,

    bir diğer mantıksız gelen kısmı ise psikoloğun babasının vücuduna birşey enjekte edilip adam ölüyor bunu tespit edebilmek gerçekten zor mu? (bir fikrim yok sadece biraz daha kurcalanabilir gibi geldi, belkide bursa'dan gelen komiser yardımcısı olayın üstüne gidebilir)

    !---- spoiler ----!

    umarım dizi git gide daha güzel bir hal alır ve bu tip yapımlar izlendikçe daha kaliteli dizilerin yapılmasına ön ayak olur.

mesaj gönder