1. işbu kitap ile ilgili iki ihtimal var; birincisi sadece erkeklere sesleniyor olması, ikincisi ise hem erkeklere hem kadınlara sesleniyor olması.

    "kadınlarınız" diye hitap ederken bu iki ihtimali de düşünmenizi rica ediyorum; ya sadece erkeklere seslenip kadınları insan yerine dahi koymuyor. ya da kadınların sahip olduğu kadınlardan bahsediyor (uu beybi)

    daha seslenirken dahi adam yerine koymadığı "kadınlarınıza şöyle yaklaşın böyle yaklaşın" diye seks talimatları veren ve "itaat" etmedikleri zaman nasıl cezalandırılacaklarını anlatan kitaptır.

    bu kitaba göre yönetilen toplumlar kadınları en iyi durumda erkeğin yarısı olarak görürler. birçok islam toplumunda bırakın okumayı, tek başına araba kullanması dahi yasaktır.

    kadınların okuması, oy kullanması, seçilmesi, seçilse de meclise girmesi dünyanın medeni kısımlarından yüz (100) yıl sonra ite kaka olurken, lisansı bitirip yüksek lisans mülakatına salağın birinin ettiği laf yüzünden kadına değer verdiğine inanacağımız kitap.

    peki bu kitaba inanların kız çocuklarının okuması için uğraşan 14 yaşındaki kızı başından vurduğu din hangi kitabın dini?

    peki taşlanarak hunharca öldürülen, köle pazarlarında 50-100 dolara satılan kız çocuklarını satan şerefsizlerin dini hangi kitabın dini?

    peki tecavüz vakarının zirve yaptığı coğrafyada hangi kitap, hangi din hakim?

    peki kadına biçtiği rol bir adamın üçüncü dördüncü karısı olma, mehiri neyse eline verip sokağa atma hakkı tanıyan din hangi kitabın dini?

    çok mu beğendin canım islam'ın kadına verdiği değeri? o zaman varsa şekliniz, rakka'ya bekleriz

    cevap editi: inananların iddialarına verilmiş yanıtlardır. ona göre okuyunuz.

mesaj gönder