1. zaten defalarca söylendiği gibi bir çok ayrıntı düşünülmüş ve eksikliklerin giderilmesine oynayan sözlük şeysi. gayet başarılı buluyorum. yolumuz açık olsun beyler.

    ancak bilmiyorum sadece benim sıkıntım mı? bu favori entryler işi her sözlükte keşmekeş. ve herkese açık görülüyor. ilerleyen zamanlarda buna bir el atılırsa sanırım çokta faydalı olacaktır.

    şöyle ki;

    şimdi bir yazar - ya da okur - neden entry favoriler?

    - çok beğenmiştir, gülmüştür vs. daha sonra bakmak ister.
    - yine aynı sebepten daha sonra birine göndermek ister.
    - bilimsel bir yazıdır. daha sonra tekrar okumak incelemek ister.
    - işine yarayabilecek bir yazıdır. okumaz sonra okurum der.
    - işine yaramış bir yazıdır. okumuştur. sonra bi daha yarar der.
    - rehber gibi bişeydir belki hiç gitmeyeceği bir ülkeye bir gün giderim umuduyla favoriler.

    ya bu liste uzat gider de benim asıl derdim o değil. şimdi ben bazen çok salak saçma, hani görülmesinden dahi utanabileceğim entryleri favorilemek istiyorum. erotik bi'şey olur olur, sığ bir espri olur, taban tabana zıt olduğum bir görüş olur sonra araştırmak isterim ancak görünsün istemem.

    anlayacağınız kendime göre bir sürü sebebim var. gerçekten favorilediğim entryler ile bu tarz entrylerin bir arada durmasını istemiyorum metin defterine link atmaktan helak oldum.

    bi el atıverin şuna ya. bin bir türlü sebepten ''fava atıp beklediğim'' entryleri insanların gözüne sokmak istemiyorum. çünkü genelde yazarın yazılarından çok favorilerine bakan biriyim.

    1 kategori gibi bir şey.
    2 gizli favoriler listesi.

    (bkz: flarıma yakışmayan entryler)

    düzeltme: yazım yanlışı.

mesaj gönder