1. diğerleri pas vermedi diye eleştirilirken; samimiyeti ölümle, hapisle, işkenceyle sınanan parti. 7 haziran öncesinde de böyleydi, "kurdun dişine kan değdi"kten sonra da. savaş baronu saraylının, barışa bir adım kalmışken, barış olursa kaybedeceğini gördüğünden bunca insanın öldüğünü söylesek... sanırım "hayır onlar vatan için öldü" diye kendinizi kandırmanız daha doğru.

    imralı heyeti defalarca "bu süreçten geri dönüldüğü takdirde eskisinden daha beter olacak" diye söyledi, oldu da. bugün iç savaşa hazır bir kitle var, türkiye'nin elindeki en büyük şans hdp gibi bir partinin varlığıdır, hem demokratik açıdan hem de örgüt ile ilişkileri bakımından bir daha eline böyle bir imkan geçmeyecektir. meclisten 28+ milletvekilinin vekilliğini düşürdüğünüzde herşeyi çözülecek sanan ve muhaliflik yapanlar akpnin kucağına atlayacağına ilkesellik neymiş hdp'den öğrensin (kişilerden bahsetmiyorum, hatalı davrananlar olabilir). sonuç olarak başkanlıkta görüşürüz

    bölücülük, terör, savaş suçu... bunların nasıl yapıldığını haşmetliler zaten gösterdi, eskiden devletin terör suçu işlediğinden bahsettiğimizde bi dayak yemediğimiz kalırdı, şimdi canlı yayında izliyoruz ama bu sefer de devleti savunmak için tek çare ırkçılık kalıyor.

    ben insanların içindeki özgürlük, eşitlik, haksızlığa direnme isteklerine güveniyorum, fakat çoğu insanda böyle bir istek yok, öyle olmayan insanlar sanırım uzun bir süre daha dünyayı yönetecekler ve yönetilmelerine izin verecekler. kürtlere ve diğer halklara nelerin yaşatıldığını tarih yazacak, yazıyor da. ve siz bugün söyleiklerinizden, çocuklarınızın yanında utanacaksınız.

mesaj gönder