• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.50)
arrow
milyarder bir çapkın olan oliver queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen oliver sonunda büyük okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. oliver starling city'e, evine geri döner. kendisini karşılayan annesi moira, kız kardeşi thea ve en iyi dostu tommy, oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler. birçok süper kahraman gibi oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli green arrow kişiliğini yaratır. ancak green arrow'un yetkisi olmadan düzeni korumaya çalışırken kullandığı yöntemler bazılarının canını sıkmaktadır. detektif quentin lance'in en büyük dileği (oliver'ın eski kız arkadaşı laurel'in babası) green arrow'u yakalamaktır. bir süre sonra oliver'ın dönüşünden çevresindeki bazı insanların memnun olmadığı da anlaşılır...
  1. umutla düzelmesini beklediğim dizi.
    s4 ep 22
    !---- spoiler ----!

    izlerken gözlerim kanadı ama yinede düşüncelerimi iletmek istiyorum. şu dakikaya kadar laurel'ın ölümü hariç vasat bir sezon izledik. 3.sezondan daha kötüydü ve yemek yerken dinlediğim bir dizi haline dönmüş olmasına çok üzülüyorum. çünkü daha önceden de belirttiğim gibi bu ekip bunu haketmedi.

    durmadan espirilerin patladığı bir dizi izlemek istemiyorum. curtis'in espirileri çok yersizdi. captain lance'in ruh hali ise yapmacıktı. sara'nın ölümüne verdiği tepkileri inceleyin birde laurel'ı gömeli daha bir ay olmamışken gülerek hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam etmesine bakın bir de.

    laurel lance hayranı değildim ama valla kadını mezarında ters döndürdüler.

    azıcık the flash izleyip örnek alsınlar. bakınız iris'ın yas tutması.

    sürekli olarak tek başına çocuk yetiştirmiş bir kadın olan donna'nın aşağılanmasından da sıkıldım. zeka her şey değildir. ne thea ne oliver ne de dig çok zeki insanlar ama kimse onlarla durmadan alay etmiyor. curtis'in bile felicity'nin annesiyle dalga geçmesi ki curtis çok sevimli,tatlı, ve kimseyi kırmak istemeyen biri olarak çizilmesine rağmen, felicity'nin annesinden utandığını gösteriyor. donna smoak'u ilk gördüğümüz bölümden beri durum böyle. noah'da aşağılamaya devam edince diziden iyice soğudum.

    sığınağın şansa yok edilmesi dünyayı kendi kendine kurtardı gözüküyor. darhk'ın kızını görünce dünyayı yakacağını sanmıyorum ama araya bir kaç drama yerleştirip verirler heralde.
    açıkçası bu yorumu yazarken bile sıkıldım ne diye yazdım ki diye düşünmedim değil.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder