1. Aklıma ilginç veya sıradan birşey geldiği zaman youreads e sonradan yazmam için kaydediyorum. ertesi gün veya o hafta içinde detaylı bir araştırma yapıp buraya yazıyorum. genelde o konu hakkında bir başlık oluyor. kaydetmem için bana kolaylık sağlıyor lakin çoğu konunun başlığı yok. yani kaydedimiyorum. kaydedemeyince genelde unutyorum ve tarihin tozlu sayfaları arasında yerini alıyor o düşünce.

    işin özü başlık kaydetme, taslak oluşturma eklenmeli.

    birde arama kısmında Tek harfli arama yapılabilmeli. örneğin x nickli birinin nick altına yazı yazmak istiyorum arama kısmına girip x yazıp enter a bastığım zaman çeşitli kanalına gidiyor. diğer kanala gitmek bir işkence. zaten çoğu yazar kanala dikkat etmiyor. aynı şekilde kişinin profiline girip ismine tıkladığımızda da karşımıza çeşitli kanalındaki çıkıyor.

    birde sistemden kaynaklı mı tam bilmiyorum ama q isimli yazarın nick altına girdiğimizde şu şekilde çıkıyor. i harfi yani profiline girmemizi sağlayan buton yok. diğer tek harfli yazarlara baktım onlarda var. küçük bir hata sanırım veya bana öyle geliyor olabilir.

mesaj gönder