1. gün geçmiyor ki bu ülke de insan hayatına verilen değer bir kez daha sayenizde ayaklar altında. ne yazık ki bizlere söylenmek dışında yapacak bir şey bırakmıyorsun bir kez daha..

    anasını satayım ki patlamaları oturup izlemekten başka bir şey yapamaz olduk. pardon (!) izlemek mi dedim (bkz: acun) onada (bkz: survivor) yasak (bkz: tv8) getirdiniz.

    anasını satayım ki son dakikaları, görüntüleri, haberleri sosyal mecralardan takip etmekten başka bir şey yapamaz olduk. pardon (!) takip edemedik çünkü onlara da istediğiniz zaman engel getirdiniz.

    anasını satayım ki yakın çevremize gelmediği takdirde diğerleri için üzülüp,ağlamaktan başka bir şey yapamaz olduk. pardon (!) sayeniz de önceliğimiz sevinmek oldu çünkü bu ülke de bir olay olduğunda kendimiz ve yakın çevremiz bugün de yaşıyor olduğu için kendimizi bir kez daha(!) şanslı saydık.

    anasını satayım ki üstünlükleriniz için kendi karakterinizi sattınız ve satmaya devam ediyorsunuz. pardon(!) karakter demişim.

    aslına bakarsanız ne var biliyor musunuz artık bizde satacak ana kalmadı ama görüyorum ki sizde hala insanlarını kendi çıkarlarınız için yok edecek karaktersizlik tavan yapmış. alın buyrun ülkenin anasını bellediniz, devam edin. pardon (!) biz de bir v (bkz: v for vendetta) yok ki terörü de o yok etsin; buyrun keyfinize bakın.

    **

mesaj gönder