1. bu da hakkındaki ikinci ve son yorumum olsun.

    inanılır gibi değil hakikaten...

    adına methiyeler düzülüyor, şiirler yazılıyor, bir öven bir de okşuyor filan. yani acaba farklı yazıları mı okuyoruz, anlayamadım ben.

    bu adam; seksist, sapıklığa girecek derecede abazan ve adab-ı muaşerete kesinlikle aykırı, fakat bunu yaparken de iğrenç bir dil kullanan, zekanın esamesi okunmayan yorumlar yaparak kendini ifade ediyor çoğu zaman. kardeşim, ben kendisini tanımam, hakaret olsun diye de yazmıyorum bunları. kendisinin yazılarını ve kullanıcılığını eleştiriyorum. yani bunları okurken zevk alıyor olmalı bu insanlar ki böyle şeyler söylesinler hakkında, o da çoook garip bir durum...

    aslında bu ülkenin kültür platformundan bile beklenecek kapasite de budur, doğru. burada birbirinin zevzek cümlelerine gülen insanlar da ülkemizin çoğunluk kısmı gibi belli ki... siyasi görüşlerinden değil, estetik ve sanat anlayışlarından bahsediyorum. clifford'ı ne zaman okusam gerçek hayatta başarısız olmuş, buna karşın egosunu ön planda tutmaya çalışan fakat ne kadar uğraşırsa uğraşsın kendi yetemezliğini yorumlarına maalesef farkında olmadan yansıtan birini hayal ediyorum. kendisi sağ olsun, düşündürüyor.

    ama lütfen rahat olsun, bundan kelli anlık dürtülerimi dizginlemeye çalışarak tepki vermemeye çalışacağım yorumlarına... sadece sevgili clifford'a bir sözüm var; ne kadar bazı tavır, cümle ve haleti ruhiyesi ile kendini üstün ve milletten zeki sanıyorsa sansın, herhangi bir konuda, herhangi bir yarışmada yahut hayat yolunda asla kendisine buradan daha düzgün olmasını salık veren insanlardan ileride olamayacaktır. kendisi lütfen bunu bir dost tavsiyesi olarak alsın, unutmayıversin.

    ha, umurumda mı? öyle gibi göründüğüne eminim lakin değil. ben zaten böyle kendini bilmez insanlar yüzünden insanlıktan soğudum, bana koymuyor yani. kullandığı dilden de kafa yapısından da madem herkes bu kadar memnun, e hayırlı olsun psikiyatrik birlikteliğiniz o vakit.

    bir gün belki ben de kendisi için bir şiir yazarım, akrostiş olanından.

    kendine iyi davran clavin.

mesaj gönder