1. ne zamandır "altyapıya yönelen proje takımı" diye pazarlanan altınordu'nun sitesinde kulüp başkanı seyit mehmet özkan tarafından yapılan açıklama, yoruma yer bırakmayacak şekilde durumun vehametini gözler önüne sermektedir.

    27 yıllık yöneticilik yapmış adam oyunculara kısaca diyor ki "ben 50 yaşımdan sonra varoluş bunalımlarımdan sıyrılmak için kendi kendime bir misyon uydurdum kulübün ağası (pardon yediemini) olarak bu sezon yapılan iki üç maçla a takımın biletini kesiyorum tüm oyuncular devre arasına kadar defolsun gitsin ben genç takımla çıkacağım maçlara."

    açıklamadaki cinsiyetçi ifadeleri bir yana bırakıyorum. bu kulübün teknik direktörü, sportif direktörü vs. yok anladığım kadarıyla. bir tane derebeyi var o da kölelerini oradan oraya vuruyor kovuyor. ve bu adam genç takımla (niyeyse) 2023 yılında avrupa şampiyonu olacağını iddia ediyor.

    kafalara gel. bu şahsına münhasır bir örnek olsa gülüp geçeriz. ama kazın ayağı öyle değil işte. ilhan cavcavlar, aziz yıldırımlar, yıldırım demirörenler, mafya, siyaset, menajer kıyakları, teşvik, şike derken futbol denen keyifli oyun oldu mu sana türk futbolu denen lağım çukuru?

    ileri demokrasi gibi bir şey anlamak lazım türk futbolu denince. yani top var, on birler var görünürde futbola benziyor ama içi boş, temeli yok, doğal olarak geleceği de yok.

    ben dedemden babama, babamdan bana kalan mirası bırakmadım. halen fenerbahçe'liyim, bundan da utanmıyorum esas utanması gereken utanmazların yüzü dahi kızarmaz, kahramancılık oynarken ben niye utanayım. ama şike savunmasının saçmalığını (biz kurban keseriz, dilek tutarız, tarlalar uğurumuzdur vs.) gördükten sonra stada gitmeyi, forma vb. almayı bıraktım. alex de souza ve ersun yanal'ın sudan sebeplerle gönderilmesinden sonra ise digiturk üyeliğimi iptal ettim.

    taraftar olarak yapabileceğim bu. şimdilik beşiktaş sanki fena yönetilmiyor gibi onların taraftarlarını tenzih ediyorum ama tüm diğer sporseverleri bu bireysel pasif direnişe davet ediyorum.

    siyaset ve türlü pislikle bu kadar iç içe geçmiş, hiç keyif vermeyen şeyin adı futbol değil arkadaşlar boşuna sinirlerinizi yıpratmayın, kendinizi ve birbirinizi üzmeyin.
    pinot

mesaj gönder