1. çay sıcak. elimi yaktı.
    yanacaksin derdi medrese hocası cayır cayır hem de. bak şu mum alevine dayanabiliyor musun?
    cayır cayır ı bilmem ama yaktılar buz kesmiş yürekleriyle her gün.
    ne de kibarmis abimiz, otur hele şöyle nedir derdin, açlıktan ölen çocuklar var lan afrikada. güvenlik önemliymiş peh. çarpışan arabalara bile binemezsin sen. keşke ölsen. mide bulantisindan başka bir şey değilsin.
    çarpışan araba? bir kuraltanimazligin ve anarşinin insan beyninden çıkıp vücut bulmuş hali.
    carpisirsin. yanagin sallanır. hele tombulsan. obezite potansiyelin var senin. vah vah. afrika demiş miydim?
    carpisirsin. ağzın yüzün şekilden şekile girer. ve gulersin. ( siz hiç somurtkan çarpışan oto binicisi gördünüz mü) ha ha.
    carpisirsin. evet sarsilmak ihtiyacın var. sarsilirsin. sarsarken carptigin herifi.( herif? cinsiyetçi bir söylem, şöyle ki ; ataerkil toplumlarda ... amaan)
    çarpım tablosunu ezberlemeseydim ne olurdu ha? matematikçi oldum işte. oysa ben ne olmak istediğimi hala bilmiyorum. hayat çok kısa.
    bir kısa filmde rol almış ( baş rol ama figüran olamayacak kadar gururluyum ben ) oyuncu gibiyim. ucretim verilecek mi belli değil. verilirse bi paket kısa parlament alıp sağlam bir kebap yedikten sonra cigarami yakmayı düşünüyorum. keyif budur.
    kısa filmin senaryosu şöyle:
    bir lunaparkta ( luna ne lan ) çarpışan otoya binmek üzere iki arkadaş belirir. beklendiği üzere ( burada kader kavramına vurgu var ) araçlara biner bu iki arkadaş. eğlence başlar. birbirine çarpıp kahkaha atarlar. kamera zoom girer birinin ağzına. çürük dişleri var. sararmış iyice. kaçak sigara içiyor kesin. çirkinlik ana tema olur bu sahnelerde.
    eğlence biter.
    çay almaya giderler. daha çirkin olanı çayı ismarlar( bir güzellik yapmasa hepten kaybedecek ) daha az çirkin olan çayını alır ve ayağı kaldırım taşına ( başka bir nesne de düşünülebilir burada ) çarpar. çayı bacaklarına döker.
    ayağı yanar. bir of çeker. karsi ki dağlara bakılır.
    sonra ayağına çayı döken daha az çirkin der ki ikindi ezanı kaçta okunuyor ya ?
    the end.

mesaj gönder