1. "money is money ulan money is money" demişti bir bakkal abimiz hehe. ben de cem yılmaz'a cem yılmaz derim ama onu tanımlayacak tek kelimem var: girişimci. sanatsal alanlarda, medyada yani sanayi dışı göz önünde olan insanlar arasında bir acun'u iki cem yılmaz'ı girişimci olarak adlandırırım.

    adam işini iyi yapıyor mu? yapıyor. ama benim bir espriden beklediğim olay doğallık. çıksın ezbere değil de doğaçlama güldürsün insanları. eğer ki bunu yapabiliyorsa o kişiye ben sanatçı derim. yoksa o benim gözümde tüccardan öteye gidemez. ben pek sevmem türk komedi filmlerini. hele o recep ivedik zırvasının gişe rekoru kırması tamamen soğuttu diyebilirim. o yüzden cem yılmaz filmlerine yorum yapmıyorum. iyi bi sinema izleyicisi youser'dan detaylı bir yorum beklerim cem yılmaz filmleri hakkında.

    girişimci, iş adamı, patron, yönetici, tüccar, konuşmacı olarak türkiye'de ilk yüzdedir bu adam onun dışında sanatçı olarak adlandırmak istemem. çünkü neşet ertaş gelir aklıma, kemal sunal, tarık akan. üzülürüm. sonra demet akalın gelir. sevinirim. hayat işte neler var neler ehe.

mesaj gönder