1. terörün allah belasını versin demeyle olmuyor işte allah senin belanı veriyor.son 1 haftada 2 bomba da sana patladı kaç tane insan öldü,kaç tane insan sakat,kaç tane çocuk öksüz kaldı şimdi bir düşün bakalım allah terörün mü belasını veriyor yoksa senin mi?

    dini kullanarak geldiniz ülkenin tepesine oturdunuz.fen liselerini anadolu liselerini imam hatiplere çevirdiniz çünkü neden bu ülkenin bilime sanata ihtiyacı yoktu hocaya imama ihtiyacı vardı sizde her yeri imam hatibe çevirdiniz.

    peki şimdi ne oluyor? kansız,şerefsiz teröristler senin içinde her gün her hafta bomba patlatıp senin canını alıyor ve sen bu durum karşısında sadece hocanla imamınla bela okumakla yetiniyorsun.bunun hesabını soracağız diyorsun.neyle hesap soruyorsun sen ya neyle kimle hesap soruyorsun.e sorsaydın madem bundan öncede 30'dan fazla patlama oldu bu ülkede canlar yitip gitti o patlamalardan sonra hesap sorsaydın ya ah ah çok geri zekalı bir toplum yetiştirildi bunun yanında din kendi çıkarları için kullanıldı ve şimdi bütün insanlar bunun bedelini ödüyor.

    ilk değildi son da olmayacak ben de yarın öbür gün bir bombalı saldırıda öleceğim, sende.hayır ölmeyeceğim diyebilir misin? diyemezsin,garantisi yok.şansa yaşıyoruz.

mesaj gönder