1. trabzonspor'un çıkış yakalamak ve kötü gidişe son vermek için varını yoğunu ortaya koyacağı karşılaşma olacaktır. diğer yandan başakşehir'in berabere kaldığı bjk ve gs'nin 3 puan aldığı haftayı fenerbahçe'nin puansız kapatmaması gerek bu yüzden en kötü berabere bitecek maçtır. tahmini skor 1-2 ya da 1-1

    fenerbahçemde sakat hasan ali kaldırım yerine ismail köybaşı görev alacak ve martin skrtel yerine de roman neustadter oynayacak defans hattında bu iki eksik eğer kendini aratmaz ise galip geliriz. gelemezsek de en kötü berabere.
    son dakika haberine göre volkan şen sakatlanmış. üzülmedim aksine sevindim çünkü son haftalarda adamı kanser eden bir oyun sergiliyordu. şimdi bu durumda 2 ihtimali var hocanın;
    1-) volkan'ın yerine sow'u sağa çekip forvete fernandao'yu çekecektir malum rvp'de sakat.
    2-) volkan'ın yerine alper'i sağa çekip forvet arkasına aatif chahechouhe forvete ise sow'u koyacaktır. (bence bu daha mantıklı)

    bunların dışında trabzonspor'un avni aker'de son derbisi olacak. kendilerine yakışanı yapıp olaysız bir maç geçirmelerini diliyorum. bir kere de dostluk kazansın.

    not: futbol yorumlamak da en az satranç yorumlamak kadar serbest ve zararsızdır. (tabi kurallara uyduğumuz sürece) o yüzden çok eleştirmeyin okumak istemiyorsanız engelleyin geçin. ahkam kesmek kimsenin haddi değil!

mesaj gönder