1. ilk yarısı 2-0 fenerbahçe üstünlüğüyle tamamlandı. kırmızı kart oluncaya kadar her şey tahmin ettiğim gibi gidiyordu ancak bariz elle müdahale sonrası golü engelleyen yusuf kırmızı kartla oyun dışında kalınca maç başından bu yana yüklenen trabzonsporun planları alt üst oldu.
    fenerbahçe tahmin ettiğimin aksine ts açık oyununa aynı şekilde karşılık vermemişti. bunda defansta yaşanan güvensizlik neden olmuş olabilir zira eksikler zaten fb tarafını düşündürüyordu. golü bulduktan sonra beklenen reaksiyonu veren ts şuursuzca yüklenmeye devam edince kontra pozisyonda lens in pasıyla buluşan sow kolay bir gole imza attı. pek alışık değiliz bu tip gollerine :)
    ikinci yarı da ts mutlaka değişiklikle başlayacak ve ortasahayi guclendirecektir diye tahmin ediyorum. fb ise zaten istediği kıvama getirdiği maçta fazlasıyla kontra pozisyonlar bulmaya devam edecektir diye tahmin ediyorum. yani gol sayısı fb lehine artacak ve maç daha farklı bitecektir. ts un direnç göstererek maça ortak olmasını beklemiyorum.
    umarim maç sonunda saha olaylarını konuşmayız burada çünkü tribün kültüründen oldukça uzak olan bir taraftar grubuna sahip ts. daha gollü ve olaysız bir ikinci yarı diliyorum.

mesaj gönder