1. daha önce ankara gar saldırısında ölü sayısını 20 ile başlatmışlardı son açıklanan sayı 100 ü geçti. bu sefer ilk açılışı 35 le yaptılar
    reinada hafta sonları bile 600 700 kişiye hizmet veren bir mekanda yılbaşında bu sayı daha da fazladır.
    kalaşnikof gibi yakından sıkıldığında delip geçen ve hatta arkasına da işleyen bir silahla ölü sayısının 35 olması fazla iyimserlik, sanmıyorum ama umarım yanılıyorumdur da sayı artmaz
    liselerde bile 1 polis görev yaparken reina gibi bir yerde de 1 polis olması ( istihbarat alındı söylentisine rağmen) ve bunun dışında da bodyguarda denk gelmeden içeri girebilmeleri tam bir rezalet.
    valinin konuşmasında olay kontrol altında saldırganlar etkisiz (ölü ya da diri) olarak ele geçirildi diyememesi de başka bir nokta. eğer öyle bir şey olsaydı vatandaşlarımızı katleden bu canileri kahraman polisimizin yaptığı über başarılı operasyonla ele geçirdik diye abartarak anlatırdı bence.

    bu sefer terör garibanı ya da halkı değil biraz daha zengini üst kesimi vurdu hiçbirimiz güvende değiliz bizim gibi paranız tanıdıklarınız olan siz de değilsiniz. umarım artık istikrar, güvenlik, olanaklar, gelişen türkiye zırvalarını bırakıp bişeylerin farkına varırsınız.

    son olarak bakalım bu gece yarısı kızlı erkekli alkollü mekanda hemde yılbaşında eğlenen münafıklar da valimizin söylediği gibi şehitlik mertebesine mi uygun görülecek haşmetlimiz hünkarımız tarafından yoksa sadece sayıdan ibaret ölen vatandaş mı olacak.
    wtf

mesaj gönder