1. bu partinin fetö ile yaptığı işbirliği sonrasında yaptıkları kandırıldık açıklamasına her insan kandırılır biz millet olarak affettik allah da affetsin diyecek insanlar tanıdım gördüm. bu kadar sığ düşünce yapısına sahip bir yaklaşım yönetiminde bırakın kandırılmayı devlet olarak ayakta duruyor olmamız gerçekten allah'ın bir mucizesi. 15 temmuz akşamında bir devletin nasıl basiretsiz bir biçimde yönetilebileceğinin en açık kanıtını gördük. çok değil darbe girişiminden 3,5 ay önce tsk açıklama yapıyor ve tsk içerisinde fetöcü cuntacı bir yapılanmaya izin verilmeyeceği böyle bir yapının etkin olmaması için tüm tedbirlerin alındığını belirtiyor. bu açıklamadan 3,5 ay sonra tsk içerisindeki fetöcüler darbe yapıyorlar.
    kimse kusura bakmasın. erdoğan 2002den beri iktidar. bu iktidar sürecinde neyi istediler de yapamadılar? tek başına iktidar olamadılar ve ardından seçim yenilediler.. kimse sizin önünüze köstek olmadı. kusura bakmayın hacılar. bu referandumun arkasında bir bit yeniği var. ters giden bir şeyler var. 1982 anayasasına küfrediyorsunuz ancak ona yaptığınız yamayla ülkeyi kalkındırmayı vaadediyorsunuz. ben çözemedim bu tezatı.
    bir yazar doğru söylemiş. market bile emanet edilmeyecek insanlara devleti emanet ediyorsunuz. kimse kusura bakmasın. böyle bir girişim var mitin haberi var ama darbenin hedefi olan kişileri bilgilendirmiyor. hulusi akarın da haberi var o da bilgi vermiyor. yaşananların detayını gerçek yüzlerini bilemiyoruz. ancak kopuk pek çok nokta var. ha bir de diyor ya beni milletim affetti diye şahsen ben affetmedim. hakkım da helal değil. kolkola hareket ettiğiniz bir yapıyı 2002den 2012ye kadar çözemediyseniz yarın bir gün külliyeye de sizi kandırarak girmesinler diye hayır diyor bilinçli kesim.

mesaj gönder