1. sözlükten tanıştığım ilk başlarda kanki olduğum ve sonra yüzüme bile bakmayan o kadar çok kişi var ki... hatta bir tanesi vardı ki hesabını gidik yaptıktan sonra arada girsin takılsın diye hesabımın şifresini vermiştim, bana ulaşamadığı için bu hesaptan burayı ayağa kaldırmış ve ne telefonum ne de facebook hesabımdan mesajlar eksik olmamıştı. düşünün artık o insan bile suratıma bakmıyor artık. bende ne yapayım diye düşünüp dururken hepsinin telefon numarasını sildim. bütün sosyal medya hesaplarımı kapattığımdan onları oradan silmeme gerek kalmadı. bi @eskidiyardaki kaldı, onla dostluğumuz baki. adam, ilk kez yüz yüze gördüğü beni, evinde 3 gün misafir etti daha ne olsun?

    velhasıl öyle işte sildim gitti. niye yaptım bende bilmiyorum ama yaptım. iyi mi yaptım kötü mü yaptım onu da bilmiyorum. ufak bir kırgınlık olsada hepsine karşı, yinede güzel sohbetleri için hepsine teşekkür ederim.

    biliyorum bunu okuyacaklar buradan tanıştıklarım. hiç kimseye sanaldan tanıştıkları adamı hemen unuttular diye nefret duyacak değilim. dediğim gibi ufak bir kırgınlık var sadece o da zamanla geçer zaten. dilerim yüzünüzden gülücükler eksik olmaz, dilerim bundan sonra tanıştığınız hiçbir insan sizi yüz üstü bırakmaz ve dilerim ki bundan sonra verdiğiniz hiçbir karardan pişmalık duymazsınız. kısacık bir zaman zarfında bbs geçti hayatınızdan...

    unutulan edit : bu yazdıklarımıda hiçbirisi cürüm kadar önemsemeyecek. adım gibi biliyorum.

mesaj gönder