• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.38)
the end of the fucking world
charles s. forsman'in ayni adli cizgiromanindan uyarlanan ingiliz yapimidir. başrollerinde alex lawther (enigma, departure, carnage) ve jessica barden (the lobster, hanna, comedown) yer aldigi dizide, iki gencin zorlu ve de oldukça karanlık bir sona doğru gitmekte olan yolculuk hikâyelerini merkezine aliniyor.
  1. netflix'in bizlerle bulusturdugu bu ingiliz yapimi dizimiz kara mizah ogeleri iceriyor ve izleyeni kendine bagliyor. ilk sezonun 8 bolumden olusmasi ve her bolumun ortalama 20 dakika surmesi biraz hayal kirikligi gibi olsa da tadi damaginizda kaliyor. ikinci sezon ile ilgili bir aciklama gormedim ama netflix sahiplendigi icin devami gelir diyorum. rahatsiz eden tek sey ingiliz aksani diyecegim ama misfits izlemis biri olarak kullanilan ingiliz aksani kulak tirmalamadi. sevdim ergenlerimizin aksanini.

    !---- spoiler ----!

    dizi boyunca the end of the world - skeeter davis sarkisi aklimdaydi. ilk madmen dizisinde duymustum bi sarkiyi ve bu diziye cok yakistigini dusunmustum. hem dizinin ismi ile baglantili olarak hem de dizideki karakterlerin hayattan beklentileri olarak sozleri uygundu. dizinin son sahnesinde hic beklemedigim bir anda caldiklarinda ayakta alkislayacaktim. bu dizinin yapimcisi olsam kesinlikle kullanirdim ben de bu sarkiyi. beni kirmadilar sagolsunlar.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder