1. bugün spor salonuna giderken gördüğüm sol gruplardan biri "hes yapma boşuna yıkacağız başına" diye slogan atıyordu. şu 1 mayıs dünyadaki en haklı mücadelenin ürünüdür. bunu siyasete ve iktidara karşı çıkmaya alet etmenin ne anlamı var anlamıyorum. ya iktidarı döveceksen de döv. hatta gel beraber dövelim. ama 1 mayısta işçiden bahset, soma'dan ve ermenek'ten bahset, asansörlerin düştüğü rezidanslardan bahset. hem eylem yaparken haddi bu kadar aşmanın mesneti nedir? hakkını mı arıyorsun tehdit mi ediyorsun?

    valla bunaldım işçileri kendi emellerine alet eden terbiyesizlerden. hes yapma, nükleer yapma, o zaman bir tane hamster çarkı gibi büyük bir çark kuralım herkes sırayla içinde 10 dakika koşsun da öyle elektrik üretelim.

    not: sakın rüzgar enerjisi, güneş enerjisi falan demeyin. ha merak eden varsa sorabilir tabi.

    not 2: bir maden ocağına sahip olamayan iktidara nükleer santral emanet edilmesi beni de korkuyor ama bu adamlar koltuklarına kazık çakmadı sonuçta. esas belirtmek istediğim enerjiye ihtiyacımız olması. ihaleydi, yandaştı, şuydu, buydu bunlara değinmedim. nizami bir şekilde yapılmalı. çünkü ihtiyacımız var.

mesaj gönder