1. kılıçdaroğlu ve şürekasının dün gece muhalif seçmenin lincine uğraması için kucağına attığını düşündüğüm cumhurbaşkanı adayıdır.
    (ki kendisini de memnuniyetle cb adayı olarak gösterdi, nasılsa bu kadar kısa sürede kampanya yürütüp seçilmesi mümkün değil diye siyasi sahneden silinmesi için şahane fırsattı kk için bu. zaten kampanya boyunca fazla destek verdiğini gözlemlemedim ben. ince, ne yaptıysa günahıyla sevabıyla kendi çabasıyla yaptı)

    komplo teorilerine kulak vermiyorum ancak yalova'da seçimlere itiraz ederek 36 saat içinde ilmek ilmek nasıl kendi partisine çevirdiği, sonra halkın önünde davul zurnayla oynadığı daha dün gibi aklımda.
    şimdi bir bölge için kıyameti kopartan mücadeleci bir kişiliğin en azıdan 15 - 20 milyon bandında oy verdiğini farz ettiğimiz insanların sorumluluğunu sırtında taşırken ortalarda görünmemesini mantığın kabul etmesi mümkün değil.

    chp il başkanı canan kaftancıoğlu sonuçlar açıklanırken ilk başta "inanmayın, aa farklı sonuçlar veriyor. elimizdeki veriler çok güzel, sandık başlarından ayrılmayın lütfen.." diye açıklama yaparken gecenin sonunda (o ne olduğu belirsiz yaklaşık 2-3 saatlik süreden sonra) "ysk'nın istanbul için açıkladığı %98'lik sandık oranıyla bizim tutanaklarımız örtüşüyor" açıklamasını, ysk başkanının %lik oran vermeyip sadece salt çoğunluk sağlandı demesi, istifa ettiği söylenen görevliler, bülent tezcan'ın aynı şekilde top çevirmesini, tuncay özkan'ın suratının rengini, şanlıurfa'da müşahitlik konusunda insanüstü çaba sarf eden mehmet ali çelebi'nin en son herkese teşekkür ederim minvalindeki buruk söyleminin akla ve mantığa uyan bir açıklaması yok. eğer varsa da bizlerin bunu öğrenebilmemiz için hatıralarını yazmalarını beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

    bugün 12:00'de basın açıklaması yapılacağını twitter üzerinden paylaştı, bakalım anlatacaklarıyla yüzünün ifadesi örtüşecek mi ya da oy verenlerinin gönlüne ferah su serpecek hamleler yapacak mı? göreceğiz. (ikincisini umut ediyoruz bakalım)

    (son cümleye ufak bir ekleme)

    edit: tescilli şizofrenim

mesaj gönder