• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.81)
the walking dead
yürüyen ölüler bir çatışmada yaralandıktan sonra kendine gelen ve dünyayı yaşayan ölülerin ele geçirdiğini gören bir kasaba şerifinin hikayesini anlatıyor. ailesini bulmak için büyük şehire gidiyor fakat burada durumun kendi kasabasınınkinden de kötü. yine de ailesini ve hayatta kalan birkaç kişiyi daha bulmayı başarıyor.yürüyen ölüler başkahramanının tüm zayıflıklarını ve insani yönleri göstermeye çalışan, yan karakterlerinin hikayelerine de olabildiğince eğilen, iyi yazılmış, dramatik derinliğe sahip sıkı bir film tadında.
  1. 9.sezon 5. bolumu kanal (amc) tarafinda rick grimes'in son bolumu olarak duyurulmustu.

    !---- spoiler ----!

    herkes nasil boyle bir spoileri verirler hem de resmi yayinci boyle birseyi niye yapti diye sorgularken ters kose yaptilar. rick olmuyor sadece dizide artik yok ve rick'in hikayesini the walking dead movie olarak izleyecegiz. boyle hayran kitlesi olan bir yapimin etinden sutunden faydalanmak varken niye olduryorlar ana karalteri diyordum daha buyuk planlari varmis. zaten diziyle ayni evrende ilerleyen fear the walking dead serisi ile de bir kemik izleyici yakalayan kanal kolay kolay son vermez bu altin yumurtlayan tavuga. hadi bakalim yine iyiyiz en az bir iki sezon daha izleyip bir de ustune uzun metraj filmler izleyecegiz. hadi hayirlisi...

    son olarak 9. sozon 5. bolum sonunda bir kac yillik bir atlama olacak rick'in kizinin buyumus halini gorecegiz sanirim 2-3 yillik bir atlama. carol'un uzun sacli halini de cok begendim. elf gibi olmus bembeyaz saclarla.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder