1. içeriğine dair hatırladığım şeyler: duskwood'daki twilight grove'da takılan dragon. çok güzel epic crossbow düşürüyordu. stranglethorn valley'de 60 level karakterlerin bizi kanser etmesi, zul gurub'da dinozora binen şerefsizden yediğimiz wipe'lar.

    bazı insanlar vardır her ne kadar bir araya gelip "dalgasına oynayacağız" deseniz bile oyun başlayınca verilen söz anında unutulur. bu insanlar oyun ayırmaz her oyunda böyledir. hırslıdır, kazanmak ister, daha iyi olmak ister. bunlarla rakip olmak zevklidir ama dost olmak kanserdir. oyunu insana zehir eder. bir pc'ye sahip olduğumdan beri iflah olmaz bir casual olarak en sevmediğim ally tipidir bu.

    şimdi de işten çıkınca eve gidip 2 el lol atıyorum. dalgasına oynadığım için milletin oyununu rezil etmemek için dereceli girmiyorum, bazen botlu giriyorum. aynı tipler yine orada. çözümü ise nettir: troll olmak. eğer insanları sinirlendirmekten ve birbirine düşürmekten zevk alıyorsanız ve bulunduğunuz platformda anonim kalma imkanınız da varsa trollük her zaman en güzeli.

mesaj gönder