1. şu anki bir çok online oyunun atası olarak nitelenebilecek efsane role play oyunu. ben de bir çok insan gibi lise yıllarımı bu oyuna harcadım. okuldan kaçmalar sabah cafeyi bizzat açmalar...
    nebulada az oynamadık. server a girebilmek için bir saat uğraşırdık. hem locus hem de quann ağzına kadar dolu olurdu.
    bugünkü oyunlara nazaran hem çok daha zor hem çok saha fazla emek isteyen hem de çok daha yetenek gerektiren bir oyundu. bugünkü dota ya da lol gibi 4 tuşla oynayabileceğiniz bir oyun değildi. klavyedeki tum tuşlar için bir makro ayarlamak zorundaydınız ozellikle mage seniz. loot sistemi ise efsanedir. gerçekten rp yapmak istiyorsanız da en uygun platformlardan biriydi. noldor guildi quann da rp konusunda başı çekerdi.
    neyse ben yazdıkça özlüyor heyecanlanıyor bir acayip oluyorum arkadaşlar. bu oyun anlatmakla hele benim gibi yıllarını vermiş bir insanın hayranı olan bir insanın anlatmasıyla bitmez. hala arkadaş grubumuzla bir araya geldiğimizde konuşmaya başlasak saatlerimizi alır. bizim zamanımızdaki efsane isimlerden yaptığımız action lara kadar herşey zihnimize kazınmış.
    nebula sunucusu hala açık olmakla birlikte elbetteki eskisi kadar oyuncu içermemekte. ama var olan oyuncuların çoğu eski playerlar artık evli barklı çoluklu çocuklu.

    edit:imla

mesaj gönder