1. sığınmacı olarak değil yerleşelim diye düşünüyorum.

    "mesele ağaç meselesi değil " bağcıyı dövmek diyen zihniyet şahsen daha önce yormuştu beni. içerde dönen başka durumlar, yahut siyasi saldırıları format bahanesiyle destekleyen bir oluşumun yazarı olmak vicdan bakımından umurumda değil.

    ekşi terk edilir mi? biri uçmuş kalan iki hesap var elimde girmiyorum bile. çünkü çoğunlukla gündemi takip ettiğim bir yerdi, yani okumak yazmaktan önce geliyordu ki online bile olmadan saatlerce kalıyordum. işte bu etkiyi harcadılar. daha neleri ve kimleri.

    çok anlam yüklemeye de gerek yok aslında. dışarıdaki hayatta çirkinlik ve para döngüsü neyse, her yerde de o hakim.

    bırakmak falan da demiyorum da böyle böyle ortam kendini toplayan gerçek hayata iter insanları diye iyi tarafından bakıyorum. bunu da başka bir sanal yerleşime yazsam da kendi sınırlarımı çizdim bu konuda.

    ekşi konusu kendi kendine devam etsin ben çekildim aradan diyenlerdenim. kafam deli bir kalabalık ve istiladan kurtulmuş gibi. nerede hakarete uğrasan böyle hissedersin. yangın büyümeden gitmeliydik belki de.

    hepsi bir yana, hayatta güzel şey mi yok! dönüp kırgın ekşi emekçi dostlarıma dediğim budur, buraya da yazayım. bir yerlerde dinginlik lazımdı kaçın işte.

mesaj gönder