1. kapitalizmden bihaber, kendini buralarin sahibi sanan bireyin sacma sapan kiyaslarla romantizm kasmasindan baska birsey okumadim burada ben. benim tiklamamla, benim yazilarimla o reklamlari alan adamlara darbeyi ben orda vik vik yaparak vurmam, adamin daha da isine gelir hatta oyle olmasi, bir gundemdir bu, cok kisi yazmaya devam eder, adam da kesesini saglama alir millet kutuplasmisken. orneklerini cok uzaga gitmeden de bulabilirsiniz bu durumun.
    darbe, karsindakinin istedigini elinden almakla, ornegin bu durumda, onun tik sayisini dusurmek, sayfanin hacmini kucultmekle olur. cunku o zaman karsindaki adamin boburlendigi seyler elinden cikmaya, o boburlenen adam kaybetmeye baslar.
    burada mesele bos konusmaktan cikip bir harekete donusmustur. karsindaki adam eger senin talebine cevap vermiyorsa yapacagin tek sey de eyleme gecmektir zaten.
    youtube da seni kimse bilmesin yeaa, sen unlu olma tarzinda konusan gencler vardir bazi pek bilinmedik sarkicilara yazan. onu bilerek, dinleyerek kendini ustun gorur, hayattaki tek basarisi o sarkiciyi baskasindan once bilmektir. buradaki arkadas da buralar eskiden dutluktu muhabbetine girip bu kafaya erisiyor zaten yazinin bir bolumunde.
    eksiden gelenlerin olayini yanlis gorup de orayi kusup birakmak sandigin surece o kafadan cikamazsin da romantik kardesim.

mesaj gönder