1. site yönetimi ve yazarların girişlerin nasıl olması gerektiğine dair beklentisi nedir tam olarak bildiğimi söyleyemem. ancak benim bu siteden beklentim ne ekşi sözlük ne de wikipedia tarzı bir yer olması.

    burası nevi şahsına münhasır bir sözlük olmalıdır. diğer sözlüklerden de sadece basit bir özelliği ile ayrılmalıdır. o da buradaki tüm yazarlara, yazdıkları şeylerin okuyucuya bir şeyler katması gerektiği yaklaşımının benimsetilmesidir.

    gündeme dair giriler tabii ki olmalı. ancak herhangi bir mana içermeyen, yazarından başka kimseyi alakadar etmeyen sübjektif yorumlar gündeme dair başlıkları işgal etmeye başlarsa, buranın sözlük formatındaki diğer milyonlarca oluşumdan farkı kalmaz.

    "üzüldüğüm olaydır", "en sevdiğim kitaptır", "çocukken çok korktuğum canavardır" şeklindeki manasız yorumlardan uzak durulursa, ve her yeni girinin başlıktaki diğer girilerden farklı bir anlam ifade etmesi sağlanırsa sitedeki son başlık silinene kadar burada kalacağıma dair and içerim. ne mutlu youser'ım diyene.

    iyi dersler arkadaşlar.
    (sağol)
    endi

mesaj gönder