1. buraya üye olduğum zaman ilk yorumumu yine buraya bırakmıştım. şu itiraf sayfası bende garip bir his bırakıyor. yazılanları tek tek okuyor, hayatınızdan bir parça olmuşum gibi hissediyorum.

    buraya ilk yazdığım itirafımda uzun zamandır kitap okuyamadığımdan, film izleyemediğimden şikayet ettiğimi ve bu mecranın beni tekrar heyecanlandıracağını umduğumu söylemiştim. teşekkür ediyorum ki birçoğunuz bana geri dönüş yaptınız bu konuda. şimdi düşünüyorum ve evet burası bana güzel şeyler kattı. evet eskisi gibi okuyamıyorum hala. hala düşünemiyorum eskisi kadar derin. ama okunacak izlenecek dinlenecek listeme çok güzel şeyler ekledim sayenizde. ve bunun için sahiden uğraşıyorum. sözlük şu sıralar büyük kaos içinde ancak bunun da yakın zamanda bir nebze toparlanacağına inanıyorum. şimdiden çok tatlı birkaç insan dikkatimi çekmeye başladı bile.

    bu okuyamamak falan garip şey. hayatımın en boş günlerini yaşarken doğru düzgün sayfaları çeviremiyordum bile. zannediyorum ki hayatlarımız biraz da o şikayet ettiğimiz rutinin içine çekilmesi gerekiyor böyle şeyler için. hayatı sürdürebilmenin yolu maalesef ki çalışmak, koşturmak, trafik çekmek, uykusuz kalmak ve yorulmak. bu kavramlar hayatıma girdi gireli bir şeyler yoluna girmeye başlıyor. hayatın içinden bir insan olduğumu düşünmeye başladım artık. ki bunu farkettiğimden beri inanılmaz keyifliyim. kendimden iyiden iyiye sıkılmaya başladığım şu günlerde bunu görebilmem her şeyi değiştirdi.

    birkaç gün önce misafir dolu evimde herkesten önce kalkıp alışveriş yaptım, kahvaltı hazırladım. içilen şarap şişelerine bakıp hayatımın çok tatlı olabileceğine dair güzel düşünceler içine girdim. kafamın içinde wes anderson film müzikleri çalarken her şey bir anda daha renkli görünmeye başladı. bundan sonra yaşayacağım şeyleri, tanışacağım insanları, dokunacağım hayatları düşündükçe ilk kez korkmuyor, aksine heyecanlanıyordum, bunu görebildim.

    çok çok uzun zamandır bunu bekliyormuşum gibi, sanki pişen bir yemeği koklarmış gibi içime çekiyorum yeni hayatımı. huzuru hissettim bir kez, doyamıyorum.

mesaj gönder