1. bir deli bir kuyuya taş atmış da kırk akıllı çıkaramamış derler ya.. durum bundan ibaret. bugün dünyanın her yerinde bombalar patlıyor ve hep aynı şekilde. bilinen bir imza varsa ki radikal islam örgütleriin işi bu. bir hafta arayla türkiye'nin iki önemli şehrinde canlı bomba saldırıları gerçekleşiyor, iki ayrı grup üstleniyor bu durumu. yersen..

    bugün bu bombalarının sorumlusunu herkes biliyor ya da biliyor da işine mi gelmiyor demek istiyorum. ortada din yok ırk yok. devletlere giydirilmiş misyonlar çerçevesinde, tamamen onların çıkarını gözetecek şekilde farklı uçlar, ok olarak belirlenmiş ve önlerine çıkanı yağmalıyorlar. orta doğu coğrafyasını değiştirmek amaç. her biri bilindik askerler ama farklı isimler altında kol geziyorlar, milleti bir ayrılığın eşiğine getiriyorlar ve bizim de bunu yememiz bekleniyor. ben inanmıyorum, çok basit ve çiğ açıklamalar bunlar.

    dün pakistan' da patlayan bomba, paskalya bayramı bahane edilerek hristiyanları eksenine alacak şekilde yapıldı, kesin açıklamalar çerçevesinden çıkarsak. ölenler kim? ırkına, dinine bakmıyorum; çocuklar... gözü dönmüş o cellatlar için işte bu önemli değil. sonrasında bakılan her önemli olayın ardında onlar var.

    bugün türkiye coğrafyasında islam'ın bu derece pusulasından sapmışçasına ilerlemesinin sebebi de diğer bir maşanın gözü dönmüş emelleridir. gerçek islam bu değil diyerek alaylarla sözde akıllı geçinen güruhların, parçaya değil bütüne bakmasını öneriyorum ama onca olan hadise sonrası hala ayrışanlar arasında olmak nedir bunu da ben anlamıyorum.

mesaj gönder