abi




  1. mesaj gönderemediğimiz yönetici
    kikk
  2. bu adamın yerine daha kötü biri gelirse olacak dürümü biliyoruz.
  3. sonunun ssg'ye benzememisini istedigim guzel insan. yoksa olacaklar malum. (*:swh)
  4. youreads’i kurtarma çabalarına “çekilin ulan, ben yazarım” diyerek girişmiş, kullanıcı adının hakkını veren youreads büyüğü.
  5. Yetkili bir abi olan youser admini. Nedense gözümde çok yaşlı biri canlanıyor, yaşını bilmesem de bir başka kurucu babamızın sevdiği bir tatlıyı ona gönderiyoruz, yeni yılı pelte gibi lezzetli geçsin diye.
  6. youreads dışında da özellikle youreads kanal dergisi için çabalarını çok çok takdir ettiğim sevgili abi. bu ve youreads ile ilgili sorularımı - yorumlarımı - isteklerimi sağolsun sahipsiz cevapsız yorumsuz bırakmamıştır.

    şimdi burdan detaylandırmalı mı bilemedim ama kaderin bir cilvesiyle aynı mini etkinlikte bulunup yorumlar paylaşmış ancak tanıştığımızın farkına varmamışım. galiba aklımda hep kalacak bu anektodumuz.

    kanal dergisine gönderdiğim öyküleri dikkate değer bularak hiç farketmeden de olsa beni tekrar yazmaya teşvik etmiştir. bunun için ayrı minnettarım.
    ^:sevgiler^
  7. -youreadsfm.net ' de sorularınızı cevaplıyor olacak bugün. hepinizi bekleriz.
  8. radyoda dinledim yönetici olduğunu öğrendiğim yazar. ekşi sahipleri gibi değil. samimi, içten bizden biri.. varolasın abi reyiz peşindeyiz..
  9. youreads yönetiminden. güzel iş çıkarmış insan. ssg gibi milyonlara oynar ve burayı da malum ortama çevirirse diye şurada yer alayım. ilerde editlerim.
    eh
  10. kendisiyle muhabbetimiz hep yatırım,tarla alıp-satmak minvalinde olan sözlüğün sahıbısı kişi. :)

    eğer ceviz ektiği biri yoksa, benle ortak olmayı bir düşünsün bence. ;)