• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.


  1. 3. sezon 1. bölümü altyazili olarak dustu internete

    !---- spoiler ----!

    o mike'ın arabayı arama sahnesine bittim gus fring ile tanisma fasillari uzun surecek gibi gozukuyor

    !---- spoiler ----!
  2. 3. sezonun geldiğini youreads sayesinde öğrendim. ancak 2 sezonu mıyışık bir surat ile izlemiştim. açıkçası (fatih terim mode on ) breaking bad'teki saul goodman karakterinin hakkını verememiş bir dizi. bölümler sıkıcı, mizahtan yoksun, bir de breaking bad'teki engelli çocuğun annesini aratmayacak derecede gıcık karakterler var, bir saulun abisi, iki kız arkadaşı. ey eyç em miydi neydi bir hukuk şirketi. 5 dakikada bir adını duymak zorunda mıyız amk bu boklu şirketin. det allahsız tospalar, ısırgan otu yiyesice senaristler... yine de şimdi usulcana açıp, kahırlara gelerek izleyeceğim onu.
  3. !---- spoiler --- 3. sezon 5. bolum ----!

    efsane bir bolum izledik. bir ara jimmy one atlayip "dovusle yargilanmak istiyorum" diyip mike'i sampiyonu secse ne oluyor ya demezdim. 45 dakikalik bolumu 10 dakika olarak izledim sanki bitince sureyi kontrol etme geregi duydum. soluksuz izleniyor. kapsul kafali zencimiz de bonusu oldu bu haftanin.

    !---- spoiler --- 3. sezon 5. bolum ----!
  4. 4. sezonu ilk bölümü ile beklediğimize değdiğini gösterdi. senaryo, kurgu, oyunculuklar birbirinden güzel.
  5. 4. sezon ne ara 7. bolume geldi anlamadim. 45 dakikasi 10 dakika suruyor demistim zamaninda ve cita yukselti sanirim 7 bolum gecti sanki sadece bir bolum izledim.

    !---- spoiler ----!

    salamanca kardesler beni cok korkutuyor. breaking bad zamaninda da cok tirsiyordum. simdi gecmislerini gorunce az bile gerilmisim diyorum. bu kardeslerin surat ifadesi bile adam geriyor ki mevcut bir surat ifadesi veya mimik yok ortada. 4. bolumde show yaptilar resmen. tuco da gelir yakinda sezon bitmeden tam psikopat ordusu olacak. gus fring'de cok karizmatik ve karakter gelisiminin detaylarini gordukce daha da hayran oluyorum. camasirhanedeki laboratuarin nasil yapildigini da goruyoruz bu sezon ve ne buyuk emek harcandigini anliyoruz. sezon bitmeden walter yada pinkman gorsek ekrana bakakalir binlerce insan.

    !---- spoiler ----!
  6. ilk sezona bakarak konuşursak olmuştur.
  7. vince gilligana yine helal olsun dediğim şaheserlerinden biridir. en önemli sebebi de şuana kadar ağır topların(walter white,jesse pinkman,gus fringv.b.) hiçbirini bile göz ucuyla bizlere göstermemesi bir spin-off dizi için büyük olaydır benim takdirimde, çünkü vince amcamız diyebilirdi ki "ulan ben zaten parayı kırdım. zaten kaç tane emmy , golden globe gibi bilumum ödüllü kaldırdım , kaldırttım! eee daha ne o kadar kasıyım kendimi giderim l.a de ki evime yazarım iki üç satır bir şeyler üstüne de jesse aralardan çıkar yoo b**ch der sevinir garibanlar^:kötü adam gülüşü^" diyebilirdi ama yapmadı adam helal olsun. hakikatli adammış. izleyin izlettirin
    knfdn
  8. breaking bad teki kevin costner muhabbetini hatırlamayanlar için.
  9. bb nin hatrına yakın zamanda izlemeye başlayacağım dizi.