1. lale devrinde yaşayan bir youser.

    edit: kendi nick altına girilmiş tüm yazıları favlamış yazardır aynı zamanda:)
  2. bariz bir şekilde nefret suçu işleyen bir insanı nasıl aklayabiliyorsunuz? bu söylemlerinin alışılacak bir yanı mı var? iyi ya da kötü çocuk olması beni ya da diğer bu suça maruz kalanları ilgilendirmez. yazdıkları ve diliyle açık bir şeklide suç işleyen bir insanı, tanısanız seversiniz diye aklayamazsınız. ya da trollük yapıyor diyerek de suçunu hafifletemezsiniz. bu yaptıklarına hiçbir mantıklı gerekçe getiremezsiniz.
  3. #96453
    (bkz: tck 39/2-a)

    not: sözkonusu yorumu neyseki silinmiş, kabizkugu isimli arkadaş yorumu not etmişti, ondan aktarıyorum:
    #96475
  4. hakkında olumsuz birşey yazmak için çok da eski kullanıcı olmaya gerek yok. eskiden de yancısı meercm ile kadın düşmanıydı ki hala öyle.

    tanım: zeka pırıltısı barındırmayan kokusuz lale.
  5. sözlüğün şaklabanı. saçmalama şekilleri ile güldürüyor. lisede en arka sırada oturan; ota boka espiri yapan biridir muhtemelen.
  6. sadece abinin olmayan hesap. bu trolümüzün arkasında ruhsuz kozmonot ve john mars da var. sahip olduğum gazetecilik ruhuyla birazdan belgeleri de yayınlayacağım.
  7. kendisinin ürolog olduğuna dair kanıtlarım olabilir. ama olmayabilir de.
  8. kendisi gerçekte troll ise kelime dağarcığının yüksek olması beklenir ancak genellikle küfür ya da iğrenç konuşmalar sergiliyor entrylerinde. açılan her başlığın altına ikinci entry olarak laf sokmaya çalışıyor, garip. neden bir insan bunu yapmaya ihtiyaç duyar anlamıyorum.
  9. başarısız trol ama bu sıfatla başarılı bir trol oluyor. başarılı trol
  10. bence ironi işi en zoru, konuya tamamen hakim olmak gerekir. eğer ironiyse ellerinden öperim, değilse fikirleri hiç komik değil.