1. severim kendisini, bizzat da tanıştığım güzel insan. bugüne kadar da eksilemişliğim de yoktur aynı zamanda. ama bir kere ankara'ya gidicez dedi beraber, götürmedi kırılmadım değil.
  2. yazdıklarını önce artılıyorum sonra okuyorum. okuduktan sonra kendime kahve hazırlıyorum ve elime bi kitap alıyorum. kitabı karıştırıp kahveyi yudumlarken girdiği entryler aklıma geliyor. yapmam gerekeni biliyorum. derhal youreads'i açıp hunharca eksiliyorum. sonra kitap ve kahveye devam ediyorum, öyle de kültürlüyüm.
  3. kendi hakkında girilen yorumları birer birer favorileyen, youreads'in zannımda ilk aykırısı. ilk geldiğimde de buradaydı hala burada. bunu favorilersen topsun olm.
  4. sözlük celebrity'si olmuş youser.^:swh^ yanılmıyorsam ''neden masturbasyon hakkında yazdıklarımı siliyorsunuz :('' konulu bir yazısını gördüm. ayıbediyorsunuz, adam haklı. isteyen bu konularda da yazabilmeli.
  5. clifford clavin arkadas beni trollemiştir arddından ben onu eksilemişimdir fakat pişmanımdır buradan özürlerimi borç bilir tanışmak isterim :)
  6. gece radyoda dinledim adamımmm heytt be dedim. adam deha cümle mühendisi. peşindeyiz reyizzzz...
  7. de la vega modunda troll kasarken geceleri siyah maskesini yüzüne geçirip türlü çeşit kültür-yoğun başlıklara "z" çizen çatlak youser. çatladığı yerden sızacakları kestirmek epey güç işte, bütün sorun o.

    pek sevdik kendisini de... neyi sevdiğimizden emin değiliz galiba.
  8. bugün içerisinde alevilik karşıtı yobaz mı yobaz 3-4 tane hakaret içerikli entry giren düşünme yetisini hafif kaybetmiş çocuksu davranan youser.anladığım kadarıyla banlanmış bir süre ve geri açılmış üyeliği.yakında tekrar güzelinden bi ban yer tahminimce.saygılar clifford.
  9. kampüs cadıları adlı oluşuma dahil olan ve şiddet eylemi ortaya koymuş olan kadınların tecavüze uğramaları gerektiğini savunan youser. fakedir, troldür anlamam; silinme ihtimaline karşı girdiği entry'yi şuraya koyacağım, akıllarda bulunsun.

    "bir avuç kezban, ulan hiç güleceğim yoktu adamcağızı dövmüşler, tek tek bulunup tecavuz edilmeliler." by clifford clavin, link: #96453