1. sadece bir gunumu gecirip cok sevdigim sehir.
  2. hiç gitmediğim ancak şu anda bende inanılmaz hatıraları olan, bana son bir ayda yaşadığım herşeyi hatırlatan şehir.
    bir şehiri görmeden sevebilir misiniz ?
    ben sevdim. şehirden değil, şehri anlatandan dolayı...
    zormuş hatırlamak. bir sigara yakalım...
  3. Birkaç yıl önce, yarım günübirlik görebildiğim kadarıyla, huzurlu ve genç bir şehir. Sazova Parkı Ankara'lılar için ilk bakışta "eyvah Melih Gökçek buraya da mı bulaşmış :/" duygusu yaşatsa da yerleşim, düzen ve park olarak daha anlamlı ve başarılı. bir de müşteri sirkülasyonu açısından değme fast food zincirlerini geride bırakan, küçük ama samimi bir çiğ börekçide atıştırmıştık, pek bir lezzetliydi :)
  4. hep merak ettiğim ve gidilesi şehir benim için. her zaman tren üzerinde rayların müsade ettiği kadar tanıma fırsatım oldu sabah ayazlarında. bakalım bir gün ya bir turla giderim ya da bir başına. ama mutlaka yapılacaklar listemde başı çekiyor.
  5. 30 temmuz'da sabah başlayıp akşam bitirdiğim şehir.gezmediğim yeri yok.30 k adım atmışım.1 gününüzü ayırıp kolaylıkla gezebilirsiniz,her yer birbirine yakın zaten.
    eale
  6. türkiye'nin las vegas'ı olmaya aday şehir.
  7. aklima hep ali ismail korkmaz'i getirir.
  8. kapı komşum olan şehir. bir kütahyalı olarak gıpta ile izlediğim ülkemizin en güzel şehirlerinden biri. üniversite yıllarında tanıştığım eskişehirli eskişehirsporlu arkadaşlarım sayesinde sözde büyük takım taraftarlığını bırakıp kütahyasporlu oldum. şehirlerine duydukları tutkuya ayrı bir hayranlığım var.
  9. bugün yani 2 eylül kurtuluş günü olan şehir. gençler cinsel devrim günü ilan etmişler.

    seviyorum bu şehri.
  10. seviyorum bu şehri. dün içerken iki erkek iki kadın vardı yan masamda. tanıştık sohbet ederken öğrendim ki kızlar birbirine aşık lezbiyenlermiş. erkeklerde birbirine aşık. entelektüel gençlerdi. sonrasında kızların evlerine geçtik ben hariç herkes aşık olduğu kişiyle sevişmeye başladı. sonra baktılar ben sap gibi kaldım sana da bir eş çağıralım yalnız kaldın erkek mi istersin kadın mı diye sordular. bu ne kadar düşünceli bir hareket. bursada yaşayan bir eskişehirli olarak gurur duydum özgürlük kokan şehrimden.