1. hiç yapmadığım, bazen aklıma gelse de kıyamadığım için yapamadığım eylemdir.

    bu kıyamamak kitabın fiziki durumu ile ilgili değil, ileride kitabı yeniden okuduğumda altı çizili kısımlar fazlaca dikkatimi dağıtacağından ve benden başkası kitabı okuyacağı zaman hem onun dikkatini dağıtacak, hem de altı çizili yere dikkatini çekip yönlendirecek olmasından dolayı kitabın özgünlüğüne zarar vereceğini düşündüğümden ileri gelmektedir.
  2. başlarda yapmayı sevmezdim sonradan dünyaya iz bırakma takıntısıyla beraber ben de yapmaya başladım. özellikle sahaftan kiraladığım kitapların altını çizerken benden sonra okuyan kişinin neler düşünebileceğini düşünüyorum. yanlış anlaşılma olmasın bu konuda sahaf abiden özel iznim var yani kimsenin hakkına girmiyorum. ayrıca benim gibi düz çizgi çizmesini bile beceremeyen arkadaşlar ayraç kullanarak çizebilirler.
  3. kendi kitabına yap çünkü herkesin hayatına kimse karışamaz ama kamu malına yapma.
    0f
  4. daha önce yapmadığım yeni yeni yaptığım bir eylem. genellikle özlü sözlerin, tanımların ve şiir, şarkı sözlerini çizerim.
  5. ben çizemiyorum.kapağı veya bir sayfası kırışsa üzülüyorum.ilk aldığım gibi kalmalı.çizmeyin olum.
  6. kikk
  7. benden kitaba, kitaptan bana iz kalmasını istediğim zaman yapmaya başladığım eylem. kötü olsansa kitabın altını çizerken ellerin titremesi.
  8. canavarlık