1. "duyduk ki larden buradaymış, çoluğu çocuğu topladık geldik. o bize sahip çıkar. iyi adamdır larden" şeklinde yazmaya başlayıp da larden'in değil hepimizin tanımlanması gereken başlık olduğu aklıma geldi.

    sözlükleri faaliyetine son vermiş ve yeni bir çatı arayan zararsız topluluk.
    parov
  2. 1/birilerinin kendileri için "suriyeliler gibiler" dediği yazarlardır. suriyeliler olsalar ne olacak efendim? yokluktan ölümden kaçan insan olmanın size kattığı üstünlükten bahsedin biraz da üstüne konuşalım. nasıl bir arılık hissediyorsunuz onlara karşı?

    2/kimin nereden geldiği konusunda bir yargıya varmak yerine ne konuştuklarıyla ilgilenirlirse daha yararlı bir eleştiri getirebilirsiniz belki. en azından meta'dan gelenleri eleştirmek arzusunda iseniz bunu böyle yapabilin ki çabanızın bir iskeleti olsun.

    3/sözlükte çok yeniyim. belki haddim değil ama insanların youreads.net'te yazar olarak nitelendirilmişse zaten istedikleri düşünceleri dile getirmekte özgürdürler.
  3. hosgeldiniz arkadaşlar radyo yayınları keyifli geçiyor tavsiye ederim özellikle bona dea'nın yayınları.
  4. babasının tarlası sanki, iyi adam bu bad boy ama bazen ayarı kaçırıyor.
  5. ne kötülüğümüzü gördünüz yahu? engin bilgilerimizi güzel güzel paylaşıyoruz işte. öpün de başınıza koyun bizi -.-
  6. olm geleli kaç ay oldu hala bitmedi mi bu muhabbet? güldük ettik, eheh troller çok tatlış falan dedik de, dur bu sefer ciddiye alıp cevap vereyim, baydı çünkü.

    hayır ben yüzsüzüm sallamam zaten de, aktif yazan 10 kişi varsa şurada 7'si meta'dan gelmiş. onlar da yazmasa sol frame duracak, kalan 3 kişi de pff sol frame akmıyor diye yazmayacak. gelmiş burada sözlüğü kişisel bloğu gibi kullanamadığı için bik bik ediyor, tamamen kurallar ve var olan kategoriler dahilinde yazan yazarları linç etmeye kalkıyor. biz akademik yayın paylaşmak ve üzerine konuşmak için başka platformlar kullanıyoruz. tavsiye ederim. sonra sözlükte sağa sola saldırmıyorsunuz iyi oluyor.

    o değil de, ne çok seviyosunuz olm şu kutaplaşmayı. bizden değilse taşlayalım zihniyetini. kültürünü yediklerim ya. sonra bu ülke niye böyle.

    eheheh bak ya fındıklı üzümlü kurabiyelerim fazla pişmiş size laf yetiştirirken.

    neyse hadi kavga etmeden oynayın çocuğum. o da yabancı değil bak bizim mahallenin çocuğu. hadi yavrum. almiyim ayağımın altına. afferim.
  7. yeşil başlı gövel ördek gibidir mi? telli turnam mıdır ki? alla beni pulla beni al koyn? yok o değil.
    ya belki de kışın başka, yazın başka, konar göçer olarak yaşıyorlar. kime ne?
    bir kısrak başı gibi uzanan, dört nala asya'dan filan gelmedik mi hep? nedir bu fularlı viski kadehiyle buraların tadı kalmadı mirim havası? fularlı fiski de iyiymiş ama. bardağın soğukluğu gelmez ele. kışın güzel olur bak.
    neyse, hadi herkes kapısının önüne, süpürücem buraları. bak ıslatırım hepinizi, hadi bakiyim.
  8. içinde bulunduğum grup.
  9. ayrımcılığın alemi yok. hepiniz yeşilsiniz.

    *koyu yeşiller arkaya.
  10. Meta sözlükten geldiyseniz göçmensinizdir. Çünkü youreads'de toplama kampı sayılır.

    (bkz: ekşi sözlük göçmenleri)

    Evet... hoşgeldiniz. Tebrikler. medeniyet kampını tercih ettiniz.

    Sıra halinde geçiniz ve kitap kokan parmaklarınızı ispat edercesine her başlığa saldırıp buranın kültür sessizliğini bir anda yok etmeyiniz. Yavaş olunuz zira sizlerde alışacaksınız.

    Şimdilik Ohal zamanında sığındığınızı unutmayınız.

    Not: Aslına bakarsanız göçmen olduğunuzu başlığa yönelik söylemiştim. Tebessümle bir hoşgeldiniz demek için. Yoğun bir eksilenmeye maruz kaldım.

    Başlıklara da saldırdınız, yorumuma cevap niteliğinde yorum da yazdınız. Yapılan hareketler şaka olarak yazdığım bu yorumu ciddiyetli ve haklı olduğum bir olay haline çevirdi.

    Meta'nın bir anlamı da fayda demektir. İyi eğlenceler metazedeler.

    Not: Ha ha favorileyen Metazede' ye slmlar.