1. dövmek istediğim insandır. kalk çık dışarı arkadaş, başka türlü geçmez geceler. ayrıca internetten hatun düşüreceğini düşünüyorsan yanılıyorsun, çünkü hepsi beni istiyor. ben de onları çok seviyorum tabi <3
  2. şahsen ben mecidiyeköy'de (metrobüs çıkışındaki otobüs duraklarının orada) billboard kiralayıp ilan verdim.
  3. mevlana' nın şu sözünü aklıma getirdi ne kadar uyar bilemem. "kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! ne zaman, bilmem! yeter ki o kapıda durmayı bil!"
  4. sevgili yapmak için sevgili yapmak istemeyendir bir şekilde bir gün o kişinin kendini bulacağını düşünen kişidir. bu arada sevgili yapmak için ne yapılır ki yani kafamda deli sorular biri aydınlatsın bizde bilelim.
  5. bütün sosyal medya hesapları açık daha ne yapalım !
  6. istemiyordur aslen, bu kadar basit...

    ya da madalyon ters dönmüştür; yani kişinin güveni ciddi anlamda sarsılmıştır, o yüzden isteyemiyordur, istemiyor değil...
  7. kötü deneyimlerinden dolayı bıkmış da olabilir.
  8. uğraştıktan sonra elde edememekten ya da sonunda üzülmekten korkuyor olabilir. bu riski almayıp korkakça yaşadıkça da bu durumun değişmeyeceğini bilse de değişmesi zor ve sancılı bir süreç gibi gelmektedir. bir gün birisinin gelip tüm bu otokontrolü devre dışı bıraktıracak kadar etkilemesini kontrolden çıkmayı bekliyordur belki de.
    wtf
  9. hadi sizin için bugün bir girişimde bulundum
  10. aha ben...

    sevgilim olsun istiyorum da üşeniyorum ya.