1. anası belli babası bin elli lafındaki belli olan ana diyeceğim ama bu kevaşeye ana demeye dilim varmıyor.
    vagus
  2. uyuşturucu üreticisi ve katil bir insandan uzaklaşmaya çalıştığı için ilkokul zümresi tarafından sevilmeyen dizi karakteri. skyler, walter' ın tehlikeli işlere bulaştığından emin olunca evden uzaklaştırmış ancak walter paşa mücadeleye inanıp geri döndüğünde ilişkilerinde onarılamayan en büyük ilk yarayı açmıştır. walter ve skyler' daima ailenin geleceğini düşünerek hareket etti. ama walter daha önceki bir çalışma arkadaşından aldığı yara ile ilk baştaki hedefinden sapıp yanlış yollara sürüklendi.skyler ise tam aksine ailesini korumaya devam etti. e tabi bizim türk halkı pek sever nede olsa katili, yalançıyı ;)
  3. sinir bozuculuk dalında master yapmış ablamızdır kendisi.
    bozuk
  4. açılın lan! bunun ninesini buldum!

    spoiler

    gone with the wind filminin başrolü skyler ohara, görülen ilk orospu skyler vakası olarak tarihteki yerini almıştır. gerek para pula düşkünlüğü, gerek uyuzluğu ve tabii en önemlisi de orospuluğu yönünden bizim skyler'a taş çıkartır. öyle ki, sırf sevdiği adamı uyuz etmek için hiç sevmediği biriyle evlenir. üstelik adam nişanlıdır. sonra gider sırf para için kendi öz kardeşinin nişanlısını baştan çıkarıp evlenir. sonra adamın ölümüne de sebep olur. sonra da yine zengin biriyle evlenir. tüm film boyunca da evli, çocuklu adama asılmaktan geri durmaz.

    spoiler

    bence breaking bad senaristleri karakteri yaratırken bu filmden esinlendi.
  5. davranışlarında ailesini, özellikle de çocuklarını hesaba katması walt'ın güya sürekli ailesini düşünmesinin gölgesinde kalmış karakter. çocuklarını koruma, geleceklerini gözetmeyle ilgili bayağı hakkı yenmiştir. ted mevzusunda yaptıkları ise ağır ahmaklıktır. resmen haklıyken haksız duruma düşmüştür.
  6. anna gunn tarafından canlandırılan sözlük aleminin orospusu olan ve rolünün hakkını veren karakter. ağzı iyi laf yapar.

    !---- spoiler ----!

    s5e3

    !---- spoiler ----!
  7. kaltağın gerçek anlamda vücut bulmuş halidir.
  8. böyle baya bir sürtük breaking bad dizisi karekteri.